Yerel Basında Bugün (28.09.2012)

Yerel Basında Bugün (28.09.2012)
28.09.2012
481
A+
A-

28.09.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Katil zanlısı Uyumaz Arifiye’de yakalandı!”

Gazetesini denetlemeye gelenlere ateş açan ve 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan Anadolu Gazetesi Sahibi firari katil zanlısı Adnan Uyumaz yakalandı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı’ndan zam bombardımanı ‘Hani ekonomide her şey iyi gidiyordu”

“Zamlar böğrümüzü deldi”

Saadet Partisi (SP) Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım basına yaptığı yazılı açıklamasında, ÖTV oranlarına yapılan son zammı değerlendirerek, hesapsız harcamalar ve yanlış uygulamalarda bulunan hükümetin cezayı vatandaşa kestiğini ifade etti.

ADAPOSTASI

13 saatlik kovalamaca; barakada sona erdi

“Uyumaz tutuklandı”

Gazetesini denetlemeye gelenlere kurşun yağdıran Adnan Uyumaz, saklandığı barakada yakalandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Uyumaz, emniyette ise; susma hakkını kullandı.

BİZİMSAKARYA

“İyi haber Paris’ten”

Toyota ilimizde 150milyon Euro yatırım ve 800 kişilik ek istihdamla yeni model üretimi için düğmeye bastı. Yeni model ‘Corolla’ Paris Motor Show’da dünyaya ilan edildi. Üretim Sakarya fabrikasında yapılacak.

SAKARYAHALK

“Tutuklandı”

Sahibi olduğu yerel gazeteyi denetlemeye gelen Basın İlan Kurumu (BİK) görevlilerine silahlı saldırıda bulunan, birinin ölümüne ikisinin yaralanmasına sebep olan Anadolu Gazetesi sahibi ve Adapazarı Şoförler Odası Başkanı Adnan Uyumaz olaydan 12 saat sonra Arifiye’de saklandığı barakada yakalandı.

YENİGÜN

Polis kamera kayıtlarını inceleyip, hedefi belirledi ve operasyon yaptı

“Uyumaz tutuklandı!”

Gazetesini denetlemeye gelen Basın İlan Kurumu (BİK) görevlerine yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonrasında bir kişinin ölümüne, iki kişinin ise ağır yaralanmasına yol açan Oda Başkanı Adnan Uyumaz, dün mahkemede tutuklandı.

YENİHABER

Basın çalışanlarına gözü dönmüşçesine kurşun yağdıran Adnan Uyumaz kıskıvrak yakalandı

“Polisten kaçamadı”

Denetim görevini yapan Basın İlan Kurumu çalışanlarına kurşun yağdırıp bir kişiyi öldüren, iki kişiyi de yaralayan Adnan Uyumaz, Arifiye’de karpuz tarlasındaki barakada kıskıvrak yakalandı. Uyumaz’la birlikte olayda kullandığı silah, 130 mermi ve şarjör ele geçirildi.

YENİSAKARYA

“Tutuklandı”

Gazetesinde rutin denetime gelen Basın İlan Kurumu görevlilerini kurşunlayan ve 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan Anadolu Gazetesi sahibi Adnan Uyumaz, Beşköprü’de bir barakada ele geçirildi.

28.09.2012 MA

 
481 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.