Yerel Basında Bugün (27.11.2011)

Yerel Basında Bugün (27.11.2011)
27.11.2011
794
A+
A-

27 Kasım 2011 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Yatırım olması için ilçeye doğalgaz ve banka şubesi gelmeli.

“Karapürçek’te hala banka şubesi yok”

Tek bir banka şubesinin bile olmadığı  Karapürçek’te ticari yatırım yapılamadığını kaydeden İşadamı Fahrettin Baykan, ‘Karapürçek ilçemizin yatırım alabilmesi için doğalgaz ve banka şubesi şart.’ Dedi.

ADAPOSTASI

Akyazı-Karapürçek’te meydana gelen yangın yürekleri parçaladı.

“Baba ile oğlu yanarak can verdi”

Mutfaktaki elektrik prizinin kısa devre yapmasıyla meydana gelen yangında baba Katip Yıldız olay yerinde, zihinsel engelli oğlu, Ahmet Yıldız kaldırıldığı hastanede yaşamlarını yitirdiler.

ANADOLU

Akyazı’da ahşap bir evde çıkan yangında baba ve zihinsel engelli oğlu dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

“Baba ile engelli oğlu için hazin son.”

BİZİMSAKARYA

12 Belde Belediyesi kapanıyor. Tek umut Alifuatpaşa’ da.

“Beldeler diken üstünde”

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanını tüm ili kapsayacak şekilde yeniden düzenleyecek kanun tasarısı TBMM gündemine taşınıyor. Tasarının yasalaşması durumunda Sakarya’da 12 Belde Belediyesi kapanacak. Bu beldelerden sadece Alifuatpaşa Belediyesi için umut var.

 

SAKARYAHALK

“Mesnetsiz ifadeler”

SAÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kutanis, her depremden sonra, ‘Binanız yeni deprem yönetmeliğine uymuyor, mutlaka güçlendirilme.’ Şeklinde telkinlerin mesnetsiz ifadeler olduğunu söyledi.

YENİGÜN

Akyazı Küçücük’ te tek katlı evde yangın çıktı.

“Baba-oğul öldü!”

Akyazı Küçücük’ te ahşap evde çıkan yangın, baba ile zihinsel engelli oğlunun zehirlenerek hayatlarını kaybetmelerini yol açtı. Savcılık, ölüm sebebinin netleşmesi için her ihtimale karşı iki cesedi adli tıpa gönderdi.

YENİHABER

Cemal Kamacı ‘tek adaylı’ kongreleri ve ‘makam sevdalılarını’ eleştirdi.

“Yumruk gibi sözler”

AKP’nin Erenler İlçe Kongresi’nde konuşan Kurucular Kurulu Üyesi Cemal Kamacı ‘tek adaylı’ kongrelere tepki gösterdi. Kamacı, ‘Delegelere tercih şansı verilmemiş. Niye tek aday? Başka adaylar da olması lazım. Bazıları makamları çok seviyor. Kimse kendini kral sanmasın.’ Dedi.

YENİSAKARYA

“Köprünün altı rant!”

İmar uygulaması başlatılan Yenikent Bölgesi’nde son bir yılda binlerce dönüm arazinin el değiştirdiği, arazi alanların büyük bölümünün ise il dışından kişiler olduğu iddia ediliyor.
794 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.