Yerel Basında Bugün (27.04.2012)

Yerel Basında Bugün (27.04.2012)
27.04.2012
512
A+
A-

27.04.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çiftçilerden kota çağırısı!”

APEK’in genel kurulunda fabrikanın satışı veya ortak bulunmasına hayır deyip Ahmet Aya’ya güvenoyu veren çiftçi, fabrikanın kota sorununun çözümünde Sakaryalı siyasetçileri de göreve çağırdı.

ADAPOSTASI

CHP’de 29 Nisan Pazar günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Olağan il Kongresi heyecanı yaşanacak

CHP’de kılıçlar çekiliyor”

CHP’de 29 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan İl Kongresi’nde Yaşar Erdem ve Ecevit Keleş delegelerin oyunu almak için ter dökecek.

ANADOLU

Rant yaratacağı iddialarının gölgesinde yapılan ihale’de, 100 bin lira muhammen bedel ile satışa çıkan ilk hat KDV hariç 560 bin liraya satılması bu nasıl rant dedirtti.

“Bu nasıl rant!”

BİZİMSAKARYA

Deprem kayıt istasyonu hizmette. Hedef, 12 istasyon sayısını 12’ye çıkarıp SAÜ İstasyon Ağı kurmak

“Depremler SAÜ’den takip edilecek”

Sakarya Üniversitesi Jeofizik alanında büyük atılıma imza attı. SAÜ bünyesinde faaliyet gösterecek olan Sakarya Deprem Kayıt İstasyonu hizmete açıldı. Hizmete giren istasyon sadece Türkiye’de değil, dünyadaki tüm depremleri kaydedebilecek hassasiyette.

SAKARYAHALK

“Baraka cinayetine 5 gözaltı”

Geçen hafta sonu barakada başından ve göğsünden tabanca ile vurularak öldürülen Cemalettin Çalışkan’ın katil zanlısı olarak aynı mahallede oturan 5 arkadaşı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Cinayetin ‘kadın meselesi’ yüzünden işlendiği öğrenildi.

YENİGÜN

Sakarya’nın tamamının, Büyükşehir kapsamı içinde olması kesinleşti

“Metropol ilçe geliyor!”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve iki milletvekilimizin katıldığı Ankara Genel Merkez’deki, ilimizin tamamıyla Büyükşehir kapsamına alınması halinde, metropol ilçe kurulması gündeme geldi.

YENİHABER

Minibüs hattı ihalesinde fiyat 100 bin TL’den 650 bin TL’ye çıktı

“Bu nasıl hesap”

Büyükşehir’in 100 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkardığı minibüs hatlarından ilki 650 bin TL’ye alıcı buldu. İlk ihalenin ardından diğer talipliler anlaşarak ihaleden çekildi.

YENİSAKARYA

“Güvenlik endişesi!”

SEDAŞ’ın sokak armatürlerini söndürmesi nedeniyle yerleşim birimleri artık daha karanlık ve güvensiz. Vali Mustafa Büyük, bu önemli soruna el koydu.

27.04.2012 MA

 
512 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.