Yerel Basında Bugün (26 Eylül 2017)

Yerel Basında Bugün (26 Eylül 2017)
26.09.2017
523
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

VEKİLLER BEĞENDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre kazandırılacak Kongre Merkezi, Gar ve Demokrasi Meydanı projelerini Sakarya Milletvekillerine tanıttı.

 

ADA POSTASI

DİŞLİ: ŞEHİR DAHA DA GELİŞECEK

Ak Parti Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şaban Dişli, Büyükşehir Belediyesinin Kongre Merkezi, Gar ve Mithatpaşa Dönüşümü ile Demokrasi Meydanı projelerinin şehri daha da geliştireceğini kaydetti.

 

BİZİM SAKARYA

BÜYÜKŞEHİR’İN ISRARI SÜRÜYOR

Milletvekillerine Kongre Merkezi, Demokrasi Meydanı ve Gar- Mithatpaşa Dönüşüm Projesi’nin sunumunu yapan Toçoğlu, gar projesi için “İnanıyorum ki tüm şehrimiz beğenecek” dedi .

  

SAKARYA YENİGÜN

TMO OYUNU BOZDU

Fındık fiyatlarına TMO aracılığı ile devletin müdahale etmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Sakarya Ziraat Odası Başkanı Erdinç Yılmaz, “Eğer devlet müdehale etmeseydi fındık tüccarın elinde 4-5 lira olurdu” dedi.

 

SAKARYA YENİHABER

EN BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi’nin Evrenköy’de gerçekleştirilmeyi planladığı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı.

 

 YENİ SAKARYA

STANDARDIMIZ YÜKSELECEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak kongre merkezi, Gar ve Mithatpaşa dönüşümü ile Demokrasi Meydanı milletvekillerine tanıtıldı. Başkan Toçoğlu, “Sakarya için en iyisini hayata geçireceğiz” dedi.

 

SAKARYAHALK

OTOPARK İSYANI TARİH OLUYOR

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün ısrarlı girişimleri sonucu belli bir noktaya geldi. Yapımı süren doğumevi hastanesi yanında hizmete girecek olan 300 araçlık otopark için hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Toçoğlu, ‘’Otopark kısa süre içinde tamamlanacak. Hayırlı olsun’’ dedi

 
523 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.