Yerel Basında Bugün (26 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (26 Eylül 2011)
26.09.2011
471
A+
A-

 

26 Eylül 2011 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Yine maganda dehşeti!”

Taraklı İlçesi’nde bir düğün cemiyetinde havaya pompalı tüfekle açılan ateş sonucu biri çocuk, dört kişi yaralandı. Jandarma zanlı olarak Z.D.’yi adlı şahsı gözaltına aldı.

ADAPOSTASI

“Sakarya Tanıtım Günleri sona erdi”

Ankara’da bu yıl 22-25 Eylül tarihleri arasında ilki düzenlenen “Sakarya Tanıtım Günleri” hafta sonu, üst düzey protokol ve yoğun Ankara halkının katılımıyla sona erdi.

ANADOLU

“Irk ıslahında yüzde 80 iyileşme! ”

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Candemir ve arkadaşları 8 yıl önce 103 üye ve bin kayıtlı hayvanın bulunduğu birliğin üye sayısını bin 300’e hayvan sayısını ise 14 bine çıkarmayı başardı.

BİZİM SAKARYA

İcra müdürlüklerinin raflarında dosya koyacak yer kalmadı.

“Haciz kıskacı”

Sakarya’da 34 bin kişi icra ve hacizle boğuşuyor. Vatandaşı icra ve haciz cenderesine sokanların başında bankalar geliyor. Yaklaşık 30 bin Sakaryalı bankalarla sorunlu.

SAKARYAHALK

“Toyota kadın işçi alacak”

Toyota Türkiye Genel Müdürü ve CEO’su Orhan Özer, üretim seviyelerinin artışına paralel olarak, ilerleyen dönemlerde kadın üretim elemanları istihdam etmeyi planladıklarını söyledi.

YENİGÜN

Mahkeme kararını öne süren Genel Merkez kongreye gidiyor.

“Türk Harb-İş karıştı!”

Türk Harb –İş Sendikası Genel Merkezi’nin, Ankara 12. İş Mahkemesi’nin Mayıs 2010 tarihinde yapılan Sakarya Şubesi Genel Kurulu’nu iptal etmesi üzerine, yeni bir genel kurul yapma kararı Sakarya’daki üyeler tarafından tepkiyle karşılandı.

YENİHABER

Doğa harikası longozdaki tahribatı inceledi.

“Vali katliamı gördü”

Vali Mustafa Büyük, Acarlar Longozu’nda ağaçları kesip, kanal açan ve 28 bin TL cezaya çarptırılan işadamı Y.A.’nın yol açtığı katliama el attı. Büyük, longozda inceleme yaptı.

YENİSAKARYA

“Aşırlar’da eğitim isyanı”

Eğitim öğretim döneminin başlamasına rağmen ilimizde sıkıntılar sürüyor. Adapazarı’na bağlı Aşırlar Köyü’nde veliler, çocuklarının birleştirilmiş tek bir sınıfta eğitim görmesine isyan ederek, müfettişleri göreve davet etti.

 

26/09/2011- Adil Bical

 
471 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.