Yerel Basında Bugün (25.11.2012)

Yerel Basında Bugün (25.11.2012)
25.11.2012
420
A+
A-

25.11.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs devrildi”

Serdivan ilçesinde servis minibüsünün devrilmesi sonucunda 14 kişi yaralandı. Kamyon sürücüsü İbrahim Ç.’nin kaza sonrası gözaltına alındığı öğrenildi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

“Şehit öğretmenler unutulmadı”

24 Kasım Öğretmenler Günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı çeşitli programlarla kutlandı.

ADAPOSTASI

“Serdivan’da can pazarı”

Bir kamyon üniversite öğrencilerini taşıyan kamyona çarptı. Bir facianın eşiğinden dönülen kazada üniversite öğrencisi 14 kişi yaralanırken, kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.

BİZİMSAKARYA

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu’ndan Sakarya’ya mesaj;

“Kazandığımızı bu şehirle paylaşırız!”

Başak Traktör’ü satın alarak ilimizde fabrika sayısını ikiye çıkaran SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, ‘Bu şehirden kazandığımı, bu şehrin insanına iş yaptırarak dağıtırım. Yatırım yaptığımız şehirle kazancımızı paylaşırız. Biz böyle gördük’ dedi.

SAKARYAHALK

Kamyon, Üniversite öğrencilerini taşıyan minibüse çarptı

“Ölümden döndüler”

Serdivan’dan şehirlerarası otobüs terminaline yolcu götüren servis aracı ile hafriyat yüklü kamyon çarpıştı. Devrilen minibüste bulunan çoğu Sakarya Üniversitesi öğrencisi olan 14 yolcu yaralandı.

YENİGÜN

“İlk kazma Sapanca’ya”

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarının kapsamında Sapanca Kestanelik Mahallesi’ndeki ilk kazmanın vurulacağını, buradaki roman vatandaşların başka yere taşınabileceğini söyledi.

YENİHABER

“Kutlama eylem”

24 Kasım Öğretmenler Günü AFA Kültür Merkezi’ndeki törenle kutlanırken diğer yandan Eğitim-Sen üyesi eğitimciler yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için eylem yaptı.

YENİSAKARYA

“Hizmet İsyanı”

Dörtyol ve Çevre Sanayileri Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Ahmet Bayır, erenler Belediyesi’nden yeterli hizmet alamadıklarını belirterek Başkan Öztürk’ü göreve davet etti.

25.11.2012 EK

 
420 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.