Yerel Basında Bugün (25.02.2012)

Yerel Basında Bugün (25.02.2012)
27.02.2012
512
A+
A-

25.02.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sahibinden satılık sangarius!”

Adapazarı Belediyesince yap, işlet, devret modeliyle ihale edilen ancak tamamlanamayan “Sangarius”  isimli alışveriş merkezi, inşaatı yapan firma tarafından internette 27 Milyon Liraya satışa çıkarıldı.

ADAPOSTASI

Adam kaçırdılar, senet imzalattılar, evrakta sahtecilik yaptılar.

“Çeteye geçit yok!”

Adapazarı’ndan geçtiğimiz hafta bazı kişilerce kaçırılan iki kişinin ihbarı üzerine yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı, çete lideri olan bir kişi ise aranıyor.

ANADOLU

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi bugün yapılacak olan Tüzük Kurultayına gençlerin katılması İl Gençlik Kolları eski yöneticisi Saruhan Yılgör adına bin 250 Lira para yolladı. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı  Ceyhun Sorguç  hem yollanan parayı almadı hem de Disiplin Kurulu kararı ile koltuğundan oldu.

“CHP’de para kavgası”

CHP İl Başkanı Yaşar Erdem’in talimatıyla genel merkezden gelen para yarın yapılacak olan Tüzük Kurultayına gidecek olan gençlere değil İl Başkanı Yaşar Erdem’in talimatıyla parti kasasına aktarıldı.

BİZİMSAKARYA

“Sangarius Bilmecesi”

Adapazarı Belediyesi tarafından ‘yap-işlet-devret’ modeliyle ihale dilen ancak tamamlanamayan ‘Sangarius’ adlı alışveriş merkezinin inşaatı yapan firma tarafından internet üzerinden satış ilanı vermesi ortalığı ayağa kaldırdı. Sangarius olayı bilmeceye dönüştü.

SAKARYAHALK

“Sangarius satılıyor”

Adapazarı Belediyesince yap-işlet-devret modeliyle ihale edilen ancak tamamlanamayan “Sangarius” isimli alışveriş merkezi, inşaatı yapan ve iflas eden yüklenici firma tarafından internet üzerinden satışa çıkarıldı. Adapazarı Belediyesi ise bu karara karşı çıktı.

YENİGÜN

Ağırlıklı taban il başkanlığı için adayını belirledi.

“MHP’de ikna turu”

MHP İl Kongresi’nde 3 liste çıkma ihtimali şimdilik sona erdi. Ağırlıklı tabanın da iki aday çıkarması ihtimali ortadan kalktı. Ancak kongre iki listeli yapılabilir.

YENİHABER

İnşaatı tamamlayamayan firma yetkisi olmadığı halde Sangarius için ilan verdi.

“Bir Garip Satış”

Yapımı yılan hikayesine dönen ‘Sangarius’ projesi inşaatı bitiremeyen firma tarafından meclis kararı olmadan satışa çıkarıldı. İnternet sitesindeki ilanda Sangarius’un inşaatı ve arsası için 27 Milyon Lira istendi.

YENİSAKARYA

“Sangarius Bilmecesi”

Adapazarı Belediyesi’nin yarım kalan projesi baş ağrıtmaya devam ediyor. Yüklenici firma inşaatı 27 Milyon liradan satışa çıkardı, belediye “Satış yetkisi mecliste.” diyerek karşı çıktı.

25/02/2012- Büşra Ergün



512 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.