Yerel Basında Bugün (25.01.2013)

Yerel Basında Bugün (25.01.2013)
25.01.2013
421
A+
A-

25.01.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Kocası askere giden kadın kayınvalidesi ve kucağındaki oğlu ile belediye bahçesinde yakmak için ağaçlardan budanan dalları topluyor

“Yürek burkan manzara”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bahçesinde 3 aydır Şırnak’ta askerlik yapan Ferit Tunca’nın annesi ve eşinin kışlık odun toplamaları yürekleri burktu

ADAPOSTASI

Ali Gaffar Okkan ve arkadaşları unutulmadı unutulmayacak

“Gaffar Okan anıldı”

Türkiye dün hem gazeteci Uğur Mumcu’yu hem de Diyarbakır Emniyet Müdürü iken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memurunu unutmadığını bir kez daha gösterdi. Diyarbakır’dan Sakarya’ya kardeşlik rüzgarı esti.

BİZİMSAKARYA

“SAÜ’den tam destek”

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ‘Kentsel dönüşüm konusunda ciddi adımlar atıldığını görüyoruz. Biz de Sakarya Üniversitesi olarak, konuya tüm desteğimizi verdiğimizi belirtmek isteriz’ dedi.

SAKARYAHALK

“AK Parti kampa girdi”

AK Parti yerel seçimler öncesi Afyon Güral Otel de kampa girdi. Milletvekilleri, İl Genel Meclis Başkanı, İl Başkanı, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının katıldığı kamp 4 gün sürecek.

YENİGÜN

AK Partililer, Afyon’daki 5 yıldızlı otelde kampa girdi

“Seçim hazırlığı!”

AK Parti İl ve İlçe teşkilatları, Yerelsen’in Afyon da yaptığı toplantıyı fırsat bilerek, 4 gün sürecek bir kampa girdiler. Afyon’da ilçe teşkilatlarının, özellikle yerel seçime yönelik bilgilendirilmesi bekleniyor.

YENİHABER

AGDAŞ ve Belediyeler arasındaki sıkıntı büyüyor

“Doğalgaza engelleme”

AGDAŞ’la ilçe belediyeleri arasında yaşanan sorunlar giderek büyüyor. Belediyelerin çıkardığı engellemeler nedeniyle AGDAŞ bina önlerine kutu koymada bile zorlanıyor.

YENİSAKARYA

“Döner payına farklı yorum”

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Başkaya’nın hiç çalışmadan döner sermaye payı almasını “Bürokratik bir durum” olarak değerlendirdi

25.01.2013 A.T.

 
421 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.