Yerel Basında Bugün (24.12.2011)

Yerel Basında Bugün (24.12.2011)
24.12.2011
657
A+
A-

24.12.2011 Cumartesi günü Yerel Basında Öne Çıkan Haberler

ADAPAZARI

Engin Özkoç’un Şeker’in kota sorunuyla ilgili verdiği soru önergesine Bakan’dan cevap geldi

“Şeker’e kötü haber”

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un 21 Kasım 2011 tarihinde “Adapazarı Şeker Fabrikası’nın üretim kotasının arttırılmasına” ilişkin soru önergesine Sanayi Bakanı Nihat Ergün’den cevap geldi.

ADAPOSTASI

Karasu’da gürültü koptu, Kocaali kongresi ertelendi, Hendek uzlaşma hakim

“Akyazı’da sancı var”

AK Parti’de sular durulmuyor. Partide Karasu Kongresi ile başlayan gerilim, Kocaeli ile devam etti, Hendek’te sular durulur gibi oldu ama Akyazı’daki sancı büyüyor.

ANADOLU

Sağlık Bakanı Akdağ, Rüzgar gibi esti”

Devlet hastanelerinin, SSK Hastanelerinin o bakımsız, perişan haline bu milleti bir daha geri döndürttürmeyeceğiz. Şimdi CHP’lilere soruyorum, Sayın Kılıçdaroğlu’na soruyorum, hastaneleri aynı çatı altına toplamaya çalıştığımızda nasıl engellemeye çalıştınız, unuttunuz mu? Haydi, şimdi milletin karşısına çıkın da “kötü oldu” diye konuşun”

BİZİM SAKARYA

“Bakan ikna edemedi”

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 400 yatak kapasiteli Eğitim Araştırma Hastanesini incelemesinin ardından, hastanelerdeki bölümler arasında yatak kapasite dağılımı konusundaki açıklamaları tatmin edici bulunmadı.

SAKARYA HALK

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Sakarya’nın sağlık alanında geri kaldığını söyledi

“Acı itiraf”

İlimizde bir dizi incelemede bulunan Bakan Akdağ, ülke genelinde bazı illerimiz sağlık hizmetleri açısından geride kaldığını bu iller arasında Sakarya’nın da bulunduğunu belirtti.

SAKARYA YENİGÜN

Karanlıkta gezdiği hastanedeki çalışmaları yetersiz buldu.

“Bakan beğenmedi”

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, dün ilimizde karanlıkta gezdiği 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan çalışmaları beğenmezken, yeni inşaatına başlanacak Doğumevi ile bu hastane binasının entegre olmasını istedi.

 

SAKARYA YENİHABER

Recep Akdağ 400 yataklı hastanede incelemelerde bulundu

“Bakan beğenmedi”

Martta tamamlanıp hizmete girmesi beklenen 400 yataklı hastane inşaatında inceleme yapan Sağlık Bakanı Akdağ, acil servis, hasta odası ve servis bölümlerinin yeniden düzenlenmesini istedi.

YENİ SAKARYA

“İnşallah Bakan’ım ”

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, dün Adapazarı’nda “Biz asla ve asla bu milleti  bu muayenehane merdivenlerinden anasını, dedesini kucağında çıkarttırmayacağız” dedi. Bu sözün gerçekleşeceğini umuyoruz”

 

Z.S.

 

 

 
657 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.