Gök Gürültülü

Yerel Basında Bugün (24.04.2012)

24.04.2012

24.04.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Kamu Sen İl Temsilcisi Rahim Varol’a göre yıkılan ofis siloları şehrin sembolüymüş!

“TÜVASAŞ taşınmasın diye Ankara’ya yürüyecekler!”

Kamu Sen İl Temsilcisi Rahim Varol: ‘İlimizin sembolü olan ofis dediğimiz silolar nerede? Bu duruma sessiz kalamayız’ diyerek Sakaryalılar’ı TÜVASAŞ’ın taşınmak istemesine karşı çıkmaya davet etti.

ADAPOSTASI

Emsalleri 23 Nisan Bayramı’nı kutlarken o hem dilendi, hem ders çalıştı

“Küçük dilenci yürek sızlattı!”

23 Nisan Bayramının kutlandığı bir günde ilköğretim 3. Öğrencisi bir kız çocuğu kaldırımda dilenirken ders çalışması yürekli burktu.

ANADOLU

Gazetemiz kuruluşunun 57’inci yılını yazarlarımız ve çalışanlarımızla kutladık

“Sakarya’nın bağımsız gazetesi 57’nci yılını kutladı”

Anadolu gazetesi kuruluşunun 57’nci yıldönümünü kutladı. 23 Nisan 1956 yılında kurulan gazetenin yazarları ve Uyumaz ailesinin katıldığı törende konuşan İmtiyaz Sahibi Adnan Uyumaz, Anadolu Medya Grubu olarak Anadolu Gazetesi, Radyo Aktif ve internet sitemizden sonra önce internet televizyonu nihai hedef olarak da uydu televizyonu getirmeyi planladıklarını söyledi.

BİZİMSAKARYA

Okula gitmesine rağmen ailesi tarafından dilendirilen kız çocuğu yürek burktu

“Onlara Bayram yok!”

Okulların tatil olduğu 23 Nisan Çocuk Bayramında annesiyle birlikte dilenen kız fırsat buldukça derslerini de ihmal etmiyor. İlköğretim 3. sınıf öğrencisinin okuma aşkı hem yürekleri burktu, hem de düşündürdü.

SAKARYAHALK

“Bayramın iki yüzü”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkuyla kutlandı.

YENİGÜN

Ne çocuklar, ne büyükler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayamadı

“Kent meydanı dar geldi!”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dün Kent Meydanı’nda düzenlenen çifte tören ile kutlamak istendi. Sınırlı sayıda okul ve öğrencinin katılımına rağmen meydan yetmeyince büyük kargaşa yaşandı.

YENİHABER

Kent Meydanı’ndaki 23 Nisan kutlamaları renkli gösterilere sahne oldu

“Bayram coşkusu”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı, Kent Meydanı’nda çoşku içinde kutlandı. Konuk ülke öğrencilerinin sahnelendiği gösterilerle birlikte kutlamalar şölen havasında geçti.

YENİSAKARYA

SASKİ’nin Akçay Barajı projesi için gereksiz görüşü bildirdiler

“Baraja DSİ pürüzü”

SASKİ Genel Müdür Yardımcı Ali Toprak, DSİ Genel Müdürlüğü’nün karşı çıktığı barajı, tüm engellemelere rağmen yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

24.04.2012 MA