Yerel Basında Bugün (24.01.2013)

Yerel Basında Bugün (24.01.2013)
24.01.2013
438
A+
A-

24.01.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Akyazı İlçesinde borç yüzünden elektrikleri kesilen 7 çocuklu aile, mum ışığında yaşam mücadelesi veriyor, okuyan 4 çocuk

“Mum ışığında ders çalışıyor”

ADAPOSTASI

“Plancılardan kentsel dönüşüme destek”

Erenler Belediyesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan Şehir plancıları, Sakarya’da yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı.

BİZİMSAKARYA

Şehir Plancıları İl Temsilcisi Mimar Oya Arapoğlu’ndan öneri;

“Binalar 10 katlı olmalı”

Arapoğlu şöyle devam etti, ‘ Bugünkü şartlarda binalar 5-10 katlı olsun demiyoruz elbette. Ancak, dünyadaki bina teknolojilerini bizde kullanmalıyız. Böylece kente bir kimlik, bir anlam yükleyebiliriz’

SAKARYAHALK

SATSO Seçimleri öncesi NACE kodlarına inceleme

“Ortalık karıştı”

Bakanlık TOBB’da başlayan NACE isyanını incelemeye aldı. Bakan Hayati Yazıcı, “Gerekirse odalara müfettiş gönderip incelettireceğiz” dedi. Sakarya’da da SATSO da SATSO’ya bağlı bazı meslek komitesi üyelerinin çeşitli gerekçelerle TOBB’a şikayette bulundukları belirtiliyor.

YENİGÜN

SATSO’da en büyük çekişme sigorta ve bankacılarda

“4 liste çarpışıyor”

SATSO’nun 18 Şubat’ta yapılacak meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimlerine yönelik kulisler tüm hızıyla sürerken, 4 listenin çıktığı sigorta ve bankacıların oluşturduğu 16. grupta kıyasıya bir çekişme yaşanıyor.

YENİHABER

Yoğun bakım hastaları yollarda can veriyor

“Bitsin bu dert”

İlimizdeki hastanelerin yoğun bakım servisleri yetersiz kaldığı için hastalar başka illere sevk ediliyor. Çoğu zaman hastalar, ambulansta can veriyor.

YENİSAKARYA

Sakaya Milletvekili Dişli, Avrupalı parlamenterlere brifing verdi

“Barış için samimiyet”

Türkiye’nin Kürt kökenli vatandaşların sorunlarına yönelik çalışmaları hakkında bilgi veren Dişli, barış sürecine ilişkin olarak, “Samimiyet, barış için çok önemli bir anahtar kelimedir” dedi.

24 Ocak 2013 – A.T.


438 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.