Yerel Basında Bugün (24.01.2012)

Yerel Basında Bugün (24.01.2012)
24.01.2012
450
A+
A-

24.01.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI
“Taş ocakları mı zarar veriyor”

Akıncı Köyü vadilerini, Şelalerini Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Kamuran Tan, bölgedeki taş ocaklarındaki patlamaların ve aşırı tonajlı yük trenlerinin raylarda büyük hasara yol açtığını söyledi.

ADAPOSTASI

“SASKİ’den bir hizmet daha”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (SASKİ) Rüstem Keleş, abone kayıt hizmetlerinin internet üzerinden yapılması için çalışma başlattıklarını belirtti.

BİZİM SAKARYA

“Düşündüren İddia”

Son iyi ay içerisinde iki yük bir de yolcu treninin vagonlarının raydan çıktığı İstanbul- Eskişehir demiryolunun Geyve İlçesi Örencik mevkiindeki bölümünün bozukolmasıyla ilgili korkunç iddia ortaya atıldı.

SAKARYA HALK

“Ücretsiz  ama ziyaretçi yok”

Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan Sakarya Müzesine girişler ücretsiz olmasına rağmen Sakaryalılar müzenin içeriğinden habersiz.
SAKARYA YENİGÜN

“Bölgeye hareket gelecek”

Ayhan Sefer Üstün, “Ulaştırma Bakanlığı, ROTEM ve TÜVASAŞ’ın hafif raylı sistem pazarındadaha fazla söz sahibi olmasını istiyor” dedi.
SAKARYA YENİHABER

Yolların otoparka dönüştürülmesi Bölge İdare Mahkemesi’nden emsal karar

“Parkomatlar hukuksuz”

İlimizdeki parkomat sisteminin benzeri uygulayan Polatlı Belediyesi’nin İtirazını Ankara 12. Bölge İdare Mahkemesi reddetti. Mahkeme kararı ilimizdeki uygulamanın da hukuksuzluğunu belgeledi.

YENİ SAKARYA

“Ek tedbir yok”

İzmit ve İstanbul hattında çalışan otobüslerin, belli bir saate kadar şehir merkezinden yolcu almasına izin verilmesine ilişkin öneri, Büyükşehir Belediyesi’nde kabul görmedi.

24/01/2012 – ZS


450 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.