Yerel Basında Bugün ( 24 Mart 2018 )

24.03.2018

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

KILIÇLAR ÇEKİLDİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa süre kala gündemin en önemli sorusu kimi hangi komiteden aday olacağı.

ADA POSTASI

FECİ ÖLÜM!

Arifiye’ de bulunan Dörtyol Sanayii’ de manevra yapan kamyonun altında kalan 70 yaşındaki İsmail Mut yaşamını yitirdi.

BİZİM SAKARYA

‘SÜLÜN OSMAN’ KARASU’DAN ÇIKTI

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, dolandırıcıların, hazineye ait arazileri sahte evrak düzenleyerek sattıklarının belirlenmesi üzerine vatandaşlara uyarılarda bulundu.

SAKARYA HALK

KAYMAKAMLIK ERKEK İŞİDİR!

Kaymakam olan bir kadının neler yaşadığını ve hangi zorluklarla karşılaştıklarını Sakarya Üniversitesi öğrencilerine aktaran Karapürçek Kaymakamı Elif Nur Yaman, ‘kaymakamlık her ne kadar herkesin yapabileceği bir meslek olarak düşünülse de çoğu yerde erkeğe daha uygun bir meslektir’ dedi.

SAKARYA YENİ HABER

YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR

AKP İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Fevzi Kılıç’ı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ‘Sorumluluğumuzun farkındayız. Bu şehir için yapacak daha çok işimiz var’ diye konuştu.

SAKARYA YENİGÜN

YÖNETMELİĞİ DELME GİRİŞİMİ!

Sakarya Müteahhitler Birliği’nin son yaptığı toplantıdaki, çatıların 4. Kata dönüşmesi ve merdiven boşluklarıyla ilgili istekleri 2007 Deprem Yönetmeliği’ne de aykırı. Müteahhitler istekleriyle yönetmeliği delmeye çalışıyor.

YENİ SAKARYA

‘SU’ STRESİ!

SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, ‘Su stresi yaşayan ülkeler arasında yer alıyoruz. Artan nüfusla birlikte gelecekte su sıkıntısı yaşayabilecek ülkelerden biri haline gelebiliriz’ dedi.