Yerel Basında Bugün (24 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (24 Eylül 2011)
26.09.2011
527
A+
A-

 

24 Eylül 2011 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

84 yaşındaki kadını tecavüz ederek öldüren zanlı yakalandı.

“Vahşet çözüldü.”

Sakarya’nın Kocaeli ilçesinde, bir yıl önce evinde tecavüz edildikten sonra öldürülen yaşlı kadının katil zanlısı, polisin sıkı takibi ile yakalandı. Olay yerinde bulunan kan izinden yola çıkan polis,zanlıyı yakaladı.

ADAPOSTASI

“Karşı çıkmak için nöbet tutuyorlar”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, esnaf odalarının başkanları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu: “Her yapılan işe karşı çıkmak için nöbet tutanlar var. Fakat biz yine de yolumuza deva ediyoruz.”

ANADOLU

“Raylı sistem için çalışmalar yapılıyor”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esnaf odalarının Başkanları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen  toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, “Raylı sistemle ilgili çalışmalar yaptırıyoruz. Dörtyol Kavşağı’nı kısa zaman sonra açacağız” dedi.

BİZİMSAKARYA

“Gar bu hafta belli olacak”

Gar’ın taşınmasıyla ilgili SSB Yönetimiyle, TCDD Genel Müdürlüğü arasında süren görüşmeler önümüzdeki hafta belli olacak. Çıkacak sonuca göre ya taşınacak, ya yerinde kalacak.

SAKARYAHALK

“Çok önemsiyordu..”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde, Sakarya İl Teşkilatının kendisine yaptığı ziyarette Sakarya’yı çok önemsediğini ve teşkilatın vereceği yemeğe kesinlikle katılacağını söylemişti. Sakarya’yı çok önemseyen Kılıçdaroğlu, Sakarya yerine bir televizyon kanalının canlı yayınını tercih etti.

YENİGÜN

AK Parti Sakarya Milletvekili Çelik’ten öneri geldi.

“Sakarya iç turizm ile kalkınabilir”

Ankara’daki ‘Sakarya Tanıtım Günleri’ne katılan Milletvekili Hasan Ali Çelik, bu organizasyonların ilin tanıtılması ve turizm açısından önemli olduğunu vurgularken, “Bunun yanı sıra, bir de Sakarya iç turizmi geliştirip, ilçeler arası ekonomiyi canlandırabilir, ilimizi kalkındırabilirz.” Dedi.

YENİHABER

Acarlar’ın suyuyla Y.A.’nın çiftliği sulanıyor.

“Longoz kuruyacak”

Y.A. isimli iş adamı 600 dönümlük çiftliği için Acarlar Longozonu katlediyor. Ağaç keserek açtığı kanalla longozun suyuna havuz yapan Y.A. dev motorlarla suyu çiftliğe pompalıyor.

YENİSAKARYA

“Eleman aranıyor”

İŞKUR’ dan işçi talep eden firma sayısı geçtiğimiz yıla göre yüzde 120 artarken, işe yerleştirme oranı ise yüzde 90’a ulaştı. Herkes işsizlikten yakınırken, İŞKUR’ da 250 pozisyona eleman bulunamıyor.

 

 
527 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.