Yerel Basında Bugün (22.01.2014)

22.01.2014

22.01.2014 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu “Gölden sanayi su alımı acilen durdurulmalıdır” dedi.

“Sapanca’da kırmızı alarm”

ADAPOSTASI

Gizli ittifak iddiası ve para yakıştırması partiyi karıştırdı

“CHP’de neler oluyor?”

CHP’de aday adayları adeta bombaladı. Adapazarı’nda Erden Meriç, “MHP-CHP Ankara’da gizli ittifak yaparak oylar MHP’ye kaysın diye Ecevit keleş’i aday göstermediler” derken Ferizli’den Kemal İlter ‘Taban değil para kazandı” dedi.

BİZİMSAKARYA

Kot şu an 30.40 metre, ölümcül sınırsa 29.28 metre

“Göl kırmızı alarmda”

SAKARYAHALK

Sapanca Gölü geri dönüşü olmayan sınıra ulaştı

“Korkutan açıklama”

Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde görevli olan Yardımcı Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu, Sapanca Gölü’nün ölümcül sınıra geldiğini belirterek, “Gölden su alımının durdurulması gerekiyor” dedi.

YENİGÜN

AK Parti’de, aday adaylarının yanı sıra tüm partililer bu soruya yanıt arıyor

“Neden açıklanmıyor?”

Ak Parti Genel Merkezince, dün de 13 Büyükşehir ilçe belediye başkan adayları açıklanırken, Sakarya’nın yine pas” geçilmesi çeşitli yorumlara neden oluyor