Yerel Basında Bugün (21.06.2013)

21.06.2013

21.06.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Üniversitesi’nde Akademisyenler, Genel kurul zirvesinde bir araya geldiler

“Akademik strateji belirlendi”

ADAPOSTASI

“Tele satışa dikkat”

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul son dönemde artan telefonla satış konusunda uyarılarda bulundu. Kösemusul vatandaşın sıkıntı yaşamaması için bildikleri yerlerden alışveriş yapmalarını tavsiye etti.

BİZİMSAKARYA

Yerel seçim için hazırlıklar başlatıldı

“CHP’nin ilk aday adayı il başkanı”

Parti kararına göre yerel seçimde aday olmak isteyen partili yöneticiler 8 Temmuz tarihine kadar görevlerinden istifa etmiş olacak. Ecevit Keleş’in istifası hazır.

SAKARYAHALK

“Görevden alındı”

Pamukova’da 75’nci yıl İlköğretim Okulu’nda ödevlerini yapmayan öğrencilerin önlerine “Ben eşeğim yazısı asıp, bunu cep telefonu ile görüntülediği öne sürülen sözleşmeli İngilizce öğretmeni S.A., görevden alındı.

YENİGÜN

İl Özel İdaresi’nin milyonlarca liralık mal varlıkları paylaşılacak

“Kapanın elinde kalmasın!”

Yeni Büyükşehir Yasasına göre , İl Özel İdaresi’nin Sakarya’daki tüm mal varlıkları paylaşım komisyonu eliyle çeşitli kurum ve kuruluşlara dağıtılacak. Yani bir anlamda bu mallar adeta kapanın elinde kalacak