Yerel Basında Bugün (21.02.2012)

Yerel Basında Bugün (21.02.2012)
21.02.2012
961
A+
A-

21.02.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Hafif raylı bu yıl geliyor”

Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘yeni terminal ile mevcut tren garı arasındaki hafif raylı sistem projemizi bu yıl devreye almayı hedefliyoruz’

ADAPOSTASI

Cadde ve sokaklarda adeta pıtrak gibi çoğalan çubuk dubalar sökülecek

“Başkanında canını sıktı”

Şehir içi trafiğin düzenleme adına cadde ve sokaklara çakılan çubuk dubalardan herkes Başkan Zeki Toçoğlu’ da rahatsız oldu.

ANADOLU

Sakarya’da 22bin 643 adet parsel kıymet takdir kararı alınarak satışa hazır hale getirildi

“2-B arazileri satış yolunda”

İl Defterdar Ali Sormaz, “29bin 643 hektar ile ülkenin 5’nci en fazla 2-B arazisine sahip Sakarya’da işlemlerimizi tamamladık satışa hazır hale getireceğiz” dedi.

BİZİM SAKARYA

“Hafif raylı sistem için ciddi adımlar”

Hafif raylı sistem için Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Danışmanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, Tüvasaş Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki ve İstanbul Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Ömer Yıldız ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bir araya geldi.

SAKARYAHALK

“SAÜ binaları mercek altına aldı”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü, binaların depreme dayanıklılığını test etmek için çalışma başlattı. İlk olarak, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği binalarda inceleme yapacak olan heyet, binaların güçlendirilmesine yada yıkılmasına karar verecek.

YENİGÜN

55 kişilik SAÜ heyeti, çok katlı kamu binalarını incelemeye aldı

“Ya yıkım, ya onarım”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü, Van depremi sonrasında gündeme gelen Sakarya’ da ki çok katlı binaların depreme dayanıklı olup olmadığını tespit etmek için, ilk 10 kamu binasında inceleme başlattı.

YENİHABER

Defterdarlıktan 4 güzel hizmet, Büyükşehir’den de hafif raylı müjdesi

“5 güzel haber”

Sakarya Defterdarı Ali Sormaz, 2B arazileri, Chery otomobil fabrikası ‘Kent Müzesi’ ve Kızılay arazisiyle ilgili haberler verdi. 5. Müjde ise hafif raylı sistemle Büyükşehir Belediyesi’nden geldi

YENİSAKARYA

SEDAŞ, Serbest tüketicilerin indirim sözleşmesini tek taraflı feshetti

“Ucuzluk sözü havada kaldı”

Son dönemde sık sık yaşanan elektrik kesintileri, sayaç okuma parası ve kayıp-kaçak bedeli tahsilâtları nedeniyle büyük tepki toplayan SEDAŞ, indirim sözleşmesi imzaladığı serbest tüketicileri de yolda bıraktı.

21/02/2012 MA


961 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.