Yerel Basında Bugün (21 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (21 Eylül 2011)
21.09.2011
614
A+
A-

21 Eylül 2011 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Zorla bağış var mı yok mu? ”

Gazetemiz haber merkezine dün gelen bir e-mail de Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde zorla bağış alındığı iddiasına yer verildi.

ADAPOSTASI

“SESOB-MHP çekişmesi”

MHP İl başkanı Orhan Ünver, SESOB tarafından Sigara Böreği isminin Kalem Böreği olarak değiştirilmesini eleştirdi. Ünver’in bu açıklamasına cevap veren SESOB Başkanı Hasan Alişan sert tepki gösterdi.

ANADOLU

AKP Gençlik Kolu Başkanı’ndan düşünce ve Türk subayına büyük hakaret dolu sözler!

“AKP’li başkandan “iğrenç” sözler!”

Tasdikname ile gündeme gelen AKP Kaynarca Gençlik Kolu Başkanı Bertu Yıldız, Facebook’da, “Menderes’e çay ikram eden subay ve solcular hakkında ağır hakaretlerde bulundu.

BİZİM SAKARYA

Facebook profilinden Türk Subayına hakaretler yağdırdı…

“Küçük Başkan çizmeyi aştı”

AKP Kaynarca Gençlik Kolu Başkanı 18 yaşındaki Bertu Yıldız’ ın Türk Subayı için kullandığı ‘Hayvani’, ‘İğrenç’ ve ‘Yaratık’ gibi hakaretler içeren sözcükler büyük tepki topladı”

SAKARYAHALK

SESOB Başkanlar Kurulunda sigara böreğinin isminin değiştirilmesini eleştiren MHP İl Başkanı Orhan Ünver’ e SESOB Başkanı Hasan Alişan’ dan sert tepki geldi.

“Püskevit dağıttığın günleri unutmadık”

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Orhan Ünver’ in ilçe başkanları toplantısı öncesinde  yaptığı açıklamalarda sert tepki gösterdi. Alişan, MHP’ nin 3 ay önce seçimlerde aldığı başarısızlığı sindiremediğini ve gündem değiştirmek için esnafı dillerine dolamasını kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

YENİGÜN

Sapanca Gölü Çalıştayı’ ndan konuşan Başka Toçoğlu

“İmara uymalıyız”

Sapanca Gölü için düzenlenen çalıştayda konuşan Başka Toçoğlu, gölün Sakarya için olmazsa olmazlardan olduğunu belirterek, “O nedenle göl çevresi, imar yönetimi bakımından korunmalıdır” dedi”

YENİHABER

27 Bin Lira hibe, 70 Bin Lira sıfır faizli kredi imkanı.

“İş kurmak için büyük fırsat”

Adapazarı Belediyesi ve KOSGEB arasında imzalanan protokol çerçevesinde ücretsiz girişimcilik eğitimi verecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan 27 Bin Lira hibe kredi alacak.

 

YENİSAKARYA

“Projeyi yap parayı kap”

Adapazarı Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan “Girişimcilik Eğitimi” altın fırsatlar sunuyor.

 

21/09/2011 – Adil Bical
614 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.