Yerel Basında Bugün (20 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (20 Nisan 2018)
20.04.2018
610
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ADAYLARIN GÖZÜ ANKARA’DA

24 Haziran seçimleri için siyasi partiler çalışmalarına başladı gözler AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanlarına çevrildi. Fevzi Kılıç, genel merkezin tavrına göre hareket ederken, CHP’de Erdoğan Isır istifa etmiyor. Levent Bülbül ise yüksek ihtimalle aday adayı olacak.

 

ADA POSTASI

TRAKTÖR FACİASI!

Karasu ve Hendek’te meydana gelen iki ayrı traktör kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Karasu’da, kazada hayatını kaybeden Halil Bayraktar’ın oğlu olay yerine gitmek isterken kullandığı otomobilin takla atması sonucu yaralandı.

 

BİZİM SAKARYA 

SIRAT KÖPRÜSÜ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur kalma olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor. Bu durumda 24 Haziran’daki seçim, daha çok TBMM’deki milletvekili dağılımı açısından önem taşıyor.

 

SAKARYA HALK

KARTLAR YENİDEN KARILMAYA BAŞLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün erken genel seçim tarihi için 24 Haziran’ı işaret etmesi ulusal ve yerel siyaseti iyiden iyiye hareketlendirdi. İktidar ve muhalefet iki ay sonra yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday hesaplarına şimdiden başladı.

 

SAKARYA YENİ HABER

JET SEÇİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından kalan kısa sürede hızlandırılmış bir seçim takvimi uygulanacak. Milletvekili aday listelerinin 12 Mayıs’a kadar netleşmesi bekleniyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

NİHAYET AÇILACAK!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSYK) 1. Dairesi, adli yargı 2018 yılı Ana Kararnamesi’ne yönelik açıklamasında, Sakarya ve Konya Bölge Adliye Mahkemelerinin faaliyete geçecek olması nedeniyle atanacak hakim ve savcı sayısını duyurdu.

 

YENİ SAKARYA 

ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ

Sabah Sakarya Buluşması’nda konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Sakarya’da bir başarı hikayesi var. Bu şehir esnafıyla, sanayicisiyle, üniversitesiyle, belediyeleriyle, siyasileriyle ortak akılla yönetiliyor. Başarılarımızın en önemli faktörü birlikteliğimiz’ dedi.
610 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.