Yerel Basında Bugün (18.10.2012)

Yerel Basında Bugün (18.10.2012)
18.10.2012
682
A+
A-

18.10.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Esnafın kamulaştırma tepkisi devam ediyor!”

Sapanca’da yapılacak alışveriş merkezine esnafın tepkisi devam ediyor. Çarşı merkezinde yıkım kararı alınan dükkânların sahipleri tepkilerini yayınladıkları bir açıklama ile duyurdu.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

SU ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş Çark Caddesi’ndeki koku ve arıtma tesisleri ile ilgili açıklama yaptı

“Çark Caddesi’nde kokuya çözüm”

ADAPOSTASI

“Nakliyeciye modern kamyon garajı”

Kamyoncular Garajının bulunduğu yerden kaldırılacak ve Karaaptiler Mahallesi’nde 30 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek. Açıklama ise; Başkan Zeki Toçoğlu’ndan geldi.

BİZİMSAKARYA

“Üstümüze gelmeyin”

Fiskobirlik Başkanı Lütfi Bayraktar, şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Bayraktar iktidarı kast ederek, ‘500 ton fındık alımı yaptık, parasını da peşin ödedik. Eleştirenler oluyor. Susuyoruz ama saygımızdan’ dedi.

SAKARYAHALK

“Sözünüzde durun”

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata Büyükşehir Yasa Tasarısına karşı olduklarını belirterek, AK Parti Sakarya Milletvekillerine ilçe olma sözü verdikleri beldeleri hatırlatarak göndermede bulundu. Kutluata, ‘Haydi şimdi verdiğiniz o sözleri yerine getirin de Yenikent, Alifuatpaşa ve Dokurcun’u tasarıya ilçe olarak eklettirin. Sözünüzde durma zamanıdır’ dedi.

YENİGÜN

Hastanedeki yolsuzluk iddiası ile ilgili soruşturma sürüyor

“Telefona takıldılar!”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘nde (SEAH) medikal alımına yönelik ihalelere fesat karıştırdıkları öne sürülen 2’si hastane yöneticisi, 8 kişinin teknik takibe takılmaları sonucu yakalandıkları öğrenildi.

YENİHABER

Atatürk Parkı’ndaki diğer işletmeler kalkacak bir tek o kalacak

“MADO’ya kıyak”

AKP’li meclis üyesi Hayrettin Değirmenci’nin işlettiği Atatürk Parkı’ndaki Şark Kahvesi ve Cumhuriyet Sucuk Evi İle Burger King bayramdan sonra kaldırılacak. Mado ise yenilenip genişleyerek hizmete devam edecek.

YENİSAKARYA

“Ve köyler tarih oldu”

Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nda yapılan değişiklikle, Sakarya’daki beldeler ve köyler tarih oluyor. Köyler mahalle olarak, belediyeler ise mahalleleriyle ilçe belediyesine bağlanıyor.

18.10.2012 MA

 
682 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.