Yerel Basında Bugün (18.03.2012)

Yerel Basında Bugün (18.03.2012)
19.03.2012
739
A+
A-

18.03.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Hendek’te su gerginliği”

Hendek’te bulunan su fabrikalarının taşımacılığıyla için yaşanan gerginliğe jandarma müdahale etti. Su fabrikalarına girişi engelleyen Tır ve kamyonlar çekicilerle çekildi.

ADAPOSTASI

Akyazı’da otomobil takla attı araç içinde sıkışan 3 genç ölümden döndü

“Alkol gençleri vuruyor!”

Kuzuluk Beldesi Şose Mahallesi’nde meydana gelen kaza, alkollü araç kullanmanın dehşetini bir kez daha gözler önüne serdi.

ANADOLU

“Elmas: Kırk akıllı çıkaramıyor”

Müteahhitler Birliği’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, kat sorununa ilişkin ilginç benzetme yaptı.

BİZİMSAKARYA

“Kat yüksekliğinin kapısı aralandı”

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği’nin 2’nci genel kurulunda konuşan Büyükşehir Başkanı Toçoğlu, zemin üstü iki kat olan imar uygulamasında değişikliğe giderek, binalarda kat sayısını arttırmayı düşündüklerini açıkladı.

SAKARYAHALK

“Rektör Elmas konuştu, Zeki Toçoğlu yanıtladı”

Müteahhitler Birliği’nin 2. Olağan Genel Kurul’unda konuşan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, şehirde yaşanan kat sorununu, ‘Biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış’ şeklinde yorumlarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, ‘Bugün kuyuya taş atmak gibi görünse de o günlerde çok önemliydi’ şeklinde cevap verdi.

YENİGÜN

“Yeni Diş Hastanesi ihalede”

Sakarya Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi yanında bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasına kavuşuyor. Kemalpaşa Mahallesi’nde 30 dönümlük alan üzerine kurulacak olan hastane için proje ihalesi yapılacak.

YENİHABER

Orhan Camii Projesinin bitirilmesi iklim şartlarından ötürü gecikti

“Meydana uzatma”

Son yılların en soğuk ve kar yağışlı kışı Orhan Camii Meydanı projesini de olumsuz etkiledi. Yaşanan gecikme üzerine yüklenici firmaya işi bitirmesi için 11 Nisan’a kadar süre tanındı.

YENİSAKARYA

Kat artışına karşı olan en etkili isimden ‘olabilir’ sinyali…

“Yeşil ışık”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Müteahhitler Birliği’nin Genel Kurul’unda, kat artışına yönelik istekleri, daha yumuşak sözlerle karşıladı.

 
739 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.