Yerel Basında Bugün (18.02.2012)

Yerel Basında Bugün (18.02.2012)
20.02.2012
628
A+
A-

18.02.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kotada top meclis’te ! “

Şeker fabrikası kota sorununun çözümü için çırpınışlar devam ederken top TBMM’ye atıldı. Bu arada yasa teklifi ile ilgili çalışmaların hala görüş bekleme aşamasında olduğu öğrenildi.

 

ADAPOSTASI

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar ‘Randevuları yok’ diye hemşehrileriyle görüşmedi.

“Yakışmadı Başkan!”

Kocaalispor yöneticileri, davetiye vermek için gittikleri Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a ulaşamadılar. Bayraktar, ‘Randevuları yok görüşemem’ dedi.

 

ANADOLU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Sakarya bugün son yılların en soğuk gününü yaşayacak.

“Eksi 7 yi göreceğiz”

Yaklaşık 25 yıldır Sakarya kış mevsimini bu denli yoğun kar yağışı ve soğukla geçirmemişti. Son zamanların en soğuk kışını geçiren Sakarya bugün -7 dereceyi görecek.

 

BİZİM SAKARYA

“Oto Çetesi Çökertildi”

Başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde çaldıkları otomobilleri Sakarya’ya getirerek parçalayıp sattıkları iddia edilen 23 kişilik çete 5 ilde yapılan ortak operasyonla çökertildi.

 

SAKARYAHALK

“Korkunç İddia”

Sakarya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Saffet Savaş ‘Kimliksiz ve de aşısız kesim yapılarak bilhassa halk sağlığını tehdit eden brusella hastalığı taşıyan hayvanlar halka yedirilmektedir’ dedi.

 

YENİGÜN

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu

“100 kat ilerledik”

Sakarya’nın AR-GE potansiyelini ortaya çıkaracak ve Türkiye’de örnek teşkil edecek olan ‘ Siz de AR-GE yapabilirsiniz2 çalıştayında konuşan Kavranoğlu, ‘1980’lerde 1.5 milyar dolar olan ihracatta 100 kat ilerleyip, 135 milyar dolara getirdik’ dedi.

 

YENİHABER

Orhan Camii düzenlemesine tepki gösteren SP’li Aksoy ilginç bir tartışma başlattı.

“Kıblede tuvalet olur mu?”

Saadet Partisi GİK Üyesi İsmet Aksoy, Orhan Camii meydan düzenlemesinin son derece çirkin görüntüler ortaya çıkardığını söyleyerek, ‘Camii önünde tuvaletin işi ne ? Hiç İslam örfüne yakışıyor mu? Derhal kaldırılsın’ dedi.

 

YENİ SAKARYA

“Bakan’a mesaj var”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın kota sorununun aşılmasında kilit isim olan Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün, Başbakan’ın “Ankara’dan ayrılmayın” talimatı nedeniyle dünkü Sakarya programını iptal etti.

18/02/2012 NG

 
628 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.