Yerel Basında Bugün (17.06.2014)

Yerel Basında Bugün (17.06.2014)
17.06.2014
485
A+
A-

17.06.2014 Salı gününe ait yerel gazetelerin manşetleri  şöyle:

ADAPOSTASI

“12 uzman istifa etti”

Sakarya Kamu Hastaneler Birliği’nde daire başkanlarının göreve başlamasıyla hareketlilik başladı. Uzmanların istifasıyla başlayan sürecin başhekimlerle devam etmesi bekleniyor.

AKŞAMHABERLERİ

“Sağlıkta istifa depremi”

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri, idari kadroda görevli 13 uzman kişinin görevden ayrılmasını istedi.

BİZİMSAKARYA

“Çiftçi darda o bayramda”

10 gün önce sel felaketi yaşayan ve zararı milyonlarca liraya ifade edilen Sakaryalı çiftçi için tek söz etmeyen TZOB’un Sakaryalı Başbakanı Şemsi Bayraktar, dün Toprak Bayramı’nı kutladı.

SAKARYAHALK

“Açılışa Hazırlanıyor”

Sakarya’yı nehir ile buluşturacak, Rüya Proje ‘Sakarya Park’ açılışa hazırlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu  ‘’Şehrimiz için çok önemli bir yatırım. İnşallah bu projemizi ramazan ayına yetiştireceğiz’’ dedi.

YENİGÜN

“Sağlıkta operasyon”

Sakarya Kamu Hastaneler Birliği’nde aylardan beri beklenen Tıbbı, İdari ve Mali Hizmetler Başkanlarının atanmasının ardından, dün genel sekreterlikte görevli 15 uzmanın istifası alındı.

YENİHABER

“9 gün sonra gelebildiler”

AKP Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik 6 Haziran Cuma günü meydana gelen sel felaketinden ancak 9 gün geçtikten sonra incelemeye gelebildiler.

YENİSAKARYA

Çatı aday tartışması”

MHP ve CHP milletvekilleri ile muhalefetin il başkanları, Cumhurbaşkanlığına ‘çatı aday’ olarak gösterilen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığını yorumladı.

17.06.2014-A.T


485 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.