Yerel Basında Bugün (17.04.2012)

Yerel Basında Bugün (17.04.2012)
17.04.2012
438
A+
A-

17.04.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Beşköprü’de infaz!”

Beşköprü’de yolda pusu kurulan iki kişi son model jipin içerisinde kurşunlanarak öldürüldü. İki kişinin alacak verecek meselesi nedeniyle öldürüldüğü tahmin ediliyor. Polis olayı her yönü ile soruşturuyor.

ADAPOSTASI

Üst düzey bürokratlarla diğer kamu çalışanları arasındaki maaş farkına tepkiler

“Memurlar öfkeli”

19 Nisan’da Kent Meydanı’nda bordro yakma eylemi yapmaya hazırlanan Eğitim Bir Sen Sakarya Şube Başkanı Oğuzhan Özkan, ‘Artık enflasyona ezilen değil enflasyonu ezen bir maaş istiyoruz’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Kurşun yağmuru”

Serdivan Beşköprü Mahallesi Palmiye sitesi önünde meydana gelen silahlı saldırıda 54 AP 776 plakalı cipe kurşun yağdırılırken, araçta bulunan Arif Pistil ve Kenan Acar öldürüldü.

SAKARYAHALK

“Kanlı hesaplaşma”

Serdivan Beşköprü Mahallesi’nde,  bir araç tarafından önü kesilen cipin içerisinde bulunan 2 kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 2 kişi de hayatını kaybederken olayın zanlıları şehirden kaçmaya çalışırken Kocaeli sınırında yakalandı.

YENİGÜN

Biri AK Parti yöneticisi olan iki işadamının lüks otomobilinin önü kesildi

“Beşköprü’de silahlı saldırı”

Serdivan Beşköprü Mahallesi’nde, dün lüks aracın önünü kesen iki kişinin açtığı ateş sonucunda, biri AK Parti yöneticisi olan iki işadamı hayatını kaybetti.

YENİHABER

MHP İl Başkanı Ünver, Erdoğan’ın iddialarını ve kongreyi değerlendirdi:

“Seçimi kaybetmem”

22 Nisan’da yapılacak il kongresini kaybedeceğini düşünmediğini söyleyen MHP İl Başkanı Orhan Ünver, ‘Genel merkeze jurnalleme yok. İlçe başkanlarının Erdoğan açıklaması da çok demokratik’ dedi.

YENİSAKARYA

“Beşköprü’de pusu: İki ölü”

İşadamı Arif Piskil ile birlikte iş yaptığı Kenan Acar, Beşköprü’de araçlarının önünü kesen iki kişinin gerçekleştirdiği silahlı saldırıda öldüler.

17/04/2012 MA

 
438 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.