Yerel Basında Bugün (17.03.2013)

Yerel Basında Bugün (17.03.2013)
17.03.2013
421
A+
A-

17.03.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen “Söz Mahalle’de” adlı program Yenigün Mahallesi’nde yapıldı

“Vatandaşlardan Belediye’ye veryansın!..”

Saadet Partisi Adapazarı İlçesi Mahalli idareler birim başkanlığı tarafından düzenlenen söz mahallede programı Yenigün mahalle sakinlerinin oldukça ilgisini çekti

ADAPOSTASI

Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım’dan

“Büyükşehir’e Milli Görüş eleştirisi”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Görüş döneminden önce ki belediyecilik anlayışını benimsediğini ifade edere; yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

BİZİMSAKARYA

SGK Part-Time çalışan öğrencilere kazandıklarının 5 misli prim borcu çıkartıyor

“Öğrenciye prim darbesi”

Sakarya Üniversitesi son sınıfta olan, hem okuyup hem de part-time bir işte çalışan öğrenciler SGK’ya borçlu çıktı. 15 günlük sigorta prim borçları öğrencilere fatura edildi.

SAKARYAHALK

Bülbül, ilçe başkanlarının istifalarını değerlendirdi

“Çalışmak isteyen bize güvenmeli”

Pamukova ve Erenler istifalarının ardından açıklama yapan MHP İl Başkanı Levent Bülbül, çalışmak isteyen teşkilatların önce kendisine güvenmek zorunda olduğunu ifade etti. Öte yandan Bülbül’ün ilçe başkanlarına verdiği süre bugün itibariyle doluyor.

YENİGÜN

Başbakan’ın talimatı ile yola çıkan komisyon üyeleri illerde çalışma yapacak

“Eyalet hareketi!”

Türkiye’nin gündeminde olduğu kadar TBMM’deki alt komisyonlarda da çalışmaları gizliden yürütüldüğü belirtilen, ‘Başkanlık ve Eyalet Sistemi’nin vatandaşa anlatılması için komisyon üyeleri harekete geçiyor.

YENİHABER

“Doktor açığına mecburi çözüm”

AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İlimize gelmeyen pratisyen doktorların açığını kapatmak için Sağlık Bakanlığı ile temasa geçerek Sakarya’nın mecburi hizmet atamalarında zorunlu hizmet kapsamı arasına alınmasını talep ettiklerini söyledi.

YENİSAKARYA

“AK Parti’de kadın gücü”

AK Partili kadınlara Tunatan Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda hizmetleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bazı kardeşlerimizle belki hiç yüz yüze gelmemiştik, tanışmamıştık ama siz bize güvendiniz. Fedakârlığınız bizleri her zaman güçlü kılmıştır” dedi.

17.03.2013- A.T.


421 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.