Yerel Basında Bugün (16.11.2011)

Yerel Basında Bugün (16.11.2011)
16.11.2011
793
A+
A-

16 Kasım 2011 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Terk edilen bebek donmak üzereyken bulundu.

“Vicdansızlık!”

Çöp poşeti içinde sokakta elektrik direğinin önüne bırakılan 7 günlük bebek donmak üzereyken ağlama sesini duyan bir vatandaş tarafından kurtarıldı.

ADAPOSTASI

Işıkara yeni bir deprem haberi verdi ve yine Geyve’yi işaret etti.

“Kötü haber! ”

“Deprem Dede” olarak bilinen Prof. Dr. Ahmet Işıkara olası bir yeni depremin haritasını açıkladı. Buna göre en riskli bölgeler arasında Geyve’de bulunuyor.

BİZİM SAKARYA

“Şartlı destek”

Toplam 740 adetten oluşan halk otobüsü, taksi dolmuş ve minibüs esnafın ortak edileceği Toplulaştırma Proje’ sinde aşama kaydedildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje taşımacılardan şartlı destek gördü.

SAKARYAHALK

“Esnafın sabrı taştı”

Dörtyol ve Modern sanayi esnafları tüm çalışmaların bitirilmesine rağmen iki sanayiyi birbirine bağlayacak olan Dörtyol kavşağının hala açılmamasına tepki gösterdi.

SAKARYA YENİGÜN

YURTBİR Sakarya Başkanı Yıldızhan’dan önemli uyarı

“Öğrenci pansiyonlarına dikkat!”

Özel Yurtlar Birliği (YURTBİR) Başkanı Hüseyin Yıldızhan; “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olmayan ve çeşitli isimler ile öğrenci barındıran yerler yasal değildir” dedi.

SAKARYA YENİHABER

“Annenin feryadı”

Mardin’de kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden Astsubay Çavuş Oğuzhan Altıntaş’ın annesi Fethiye Altıntaş, oğlunun trafik kazasına kurban gittiğine inanmadığını söyledi.

YENİ SAKARYA

“Gençler için büyük fırsat”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası genç girişimcilere kucak açtı. Başkan Mahmut Kösemusul, “İcat çıkaran, eski köye yeni adet getiren, taşın altına elini koyan gençler istiyoruz” dedi.

 

16/11/2011 – Haber Merkezi

 

 
793 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.