Yerel Basında Bugün (16 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (16 Ekim 2011)
17.10.2011
469
A+
A-

 

16 Ekim 2011 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Su için hazırlık”

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin ev sahipliğini yaptığı “Su Kanunu Hazırlık Çalıştayı”16 Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin katılımı ile Sapanca’da başladı.

ANADOLU

“Suyun anayasası görüşüldü”

Toçoğlu, “Su kaynaklarımızı, su havzalarımızı ve su kalitemizi korumak ve geliştirmek için çabalıyoruz. Özellikle kentimizin hayat damarı ve dünyanın en güzel doğal güzelliklerinden birisi olan Sapanca Gölümüzü, korumak için var gücüyle çalışıyoruz” dedi.

ADAPOSTASI

“Su Kanunu Hazırlık Çalıştayı başladı”

Su Kanunu Hazırlık Çalıştayı Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sapanca’da başladı. Çalıştaya 16 Büyükşehir belediyesinin Su ve Kanalizasyon idarelerinin genel müdürleri ile Orman ve Su İşleri yetkilileri ve çok sayıda uzman ve bürokrat katıldı.

BİZİM SAKARYA

Araştırma Hastanesi’nin işletmesini Bakanlık üstlendi

“Hastanelere yeni formül”

Sağlık Bakanı Akdağ, zarar eden hastaneler için düşündükleri formülü açıkladı. Akdağ aralarında Sakarya Üniversitesi Araştırma Hastanesi dahil birkaç üniversite hastanesi işletmesinin Sağlık Bakanlığı’na devredildiğini söyledi.

SAKARYAHALK

“Su Kanunu Sapanca’da şekilleniyor”

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (SASKİ) ev sahipliğinde gerçekleşen Su Kanunu Hazırlık Çalıştayı, Sapanca ilçesinde yapılıyor. İki gün sürecek olan çalıştayda Su Kanunu oluşturulması için fikir alışverişinde bulunulacak.

SAKARYA YENİGÜN

“Kaçırılmayacak fırsat”

Şehrimizin yıllardır ihtiyacı olan geniş bir fuar alanı için kapanan Güney Terminal gündeme geldi. Yıllardır baraka da ve çadırda fuar açan Sakaryalı iş dünyası terminalin fuar alanı olması için temaslara başlıyor.

SAKARYA YENİHABER

Su altında kalacak belde için ÇDP’ de yeni yer belirlendi.

“Ortaköy’e alternatif”

Büyük Melen Projesi nedeniyle sular altında kalacak olan Kocaali’nin Ortaköy Beldesine yeni yer bulundu. 1/25 binlik çevre düzeni planı dahilinde Çobansayfant Köyü Ortaköy’e alternatif oldu.

YENİ SAKARYA

Uncuoğlu, delege seçim sürecini değerlendirip, eleştirileri yanıtladı.

“Muhalefete çağrı”

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, bugün tamamlanacak olan delege seçimlerinde huzursuzluk yaşandığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.
469 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.