Yerel Basında Bugün (15.12.2011)

Yerel Basında Bugün (15.12.2011)
15.12.2011
521
A+
A-

15 Aralık 2011  Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Toptancıların yoğun olduğu Soğanpazarı ve Tozlu Camii arkasına operasyon

“Soğanpazarı’na neşter!”

Yeni trafik düzeni kapsamında yaşanan sıkıntıyı aşmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir’in, Soğanpazarı ve çevresindeki caddeleri genişleteceği öğrenildi.

ADAPOSTASI

Yeterli kota verilmeyince Şeker Fabrikası yüzde 31 kapasite ile çalıştı.

“Yazık oluyor!”

59 gün süren 2011 yılı pancar alımı kampayasını sona erdiren fabrikada 41 bin 950 ton şeker üretti. Bu üretim, borç içindeki fabrikanın kar etmesi için yeterli olmadı.

ANADOLU

AKPM Başkanı Çavuşoğlu: ‘Bugün Avrupa’nın en büyük sorunu maalesef yükselen ırkçılıktır, hoşgörüsüzlüktür; yabancı düşmanlığıdır ve de islamafobia’dır.’

“Çavuşoğlu: Darbe anayasası ile sivilleşme mümkün değil”

Avrupa’da birçok ülkedeki merkez partiler maalesef bu kaybettikleri oyları geri alabilmek için o popülist, ırkçı söylem ve eylemlerin içine girmiştir.

BİZİMSAKARYA

“Taraklı’nın şansı döndü”

TV Reklamlarında Mümkünlü adıyla şansını açan Taraklı, şimdi de termal şehir olma yolunda. 200 Milyon Dolarlık yatırım yapılacak olan ilçeyi her yıl 150 binden fazla kişi ziyaret edecek.

SAKARYAHALK

“Şimdi destek zamanı”

İlimizde 35 senedir emlak ve gayrimenkul işi ile uğraşan, 28 sene mahkemelerde bilirkişi ve denetmenlik yapan Maliye Takdir Komisyonu’nda da üye olarak görev alan Sakarya Uzun Gayrimenkul Sahibi Tansu Uzun’dan Başkan Zeki Toçoğlu’ na destek geldi.

YENİGÜN

Elektiriği tebligatsız kesilen vatandaşın haklı olduğu ortaya çıktı.

“SEDAŞ özür diledi”

Elektiriğinin tebligat yapılmadan kesildiğini öne sürerek başlattığı hukuk mücadelesinde haklı çıkan Mali Müşavir Mümin Yüksekkaya’dan SEDAŞ özür dilerken, açma-kapama parasının iade edileceğini bildirdi.

YENİHABER

Toçoğlu’nün çürük dediği Gola Apartmanı sakinlerinden çağrı var:

“Gereğini yap Başkan”

Bazı gazetecilerle İMO Başkanı Hüsnü Gürpınar ve Başkan Zeki Toçoğlu’nu karşı karşıya getiren Gola Apartmanı tartışmasında söz bina sakinlerinin. Gola sakinleri, ‘Evlerimizin sağlamlığına güveniyoruz. Aksi bir durum söz konusuyla Başkan Toçoğlu gereğini yapsın’ dedi.

YENİSAKARYA

“Tren seferi 6’ya iniyor”

Hızlı tren yol yapımı nedeniyle Adapazarı-İstanbul arasında çalışan elektrikli tren sefer sayısının sabah 3, akşam 3 olmak üzere 6’ya düşürüleceği öğrenildi.

15/12/2011- Büşra Ergün



521 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.