Yerel Basında Bugün (15 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (15 Ekim 2011)
17.10.2011
495
A+
A-

 

15 Ekim 2011 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan Milletvekili Maaşını Burs olarak bağışlıyor

“Gel de Kıskanma”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan Milletvekili maaşı olan 11 bin TL’nin tamamını üniversite öğrencilerine karşılıksız burs olarak bağışlıyor.

ADADOLU

“4 İlçenin Kaderi belirleniyor”

Sakarya İl Özel İdaresi denetimi ve kontrolü altında çalışanları uzun zamandır devam eden” Kuzey Sakarya Planlama Bölgesi 1/25 bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı” saha ve büro çalışmaları tamamlandı.

ADAPOSTASI

“Köpekten kaçarken kalbi durdu”

Karasu’da köpekten korkup kaçarken evlerinin merdiveninde yere yığılan, hastaneye kaldırılırken yolda kalbi duran 11 yaşındaki Aleyna Karaman, doktorların müdahalelerine rağmen hayata döndürülemedi.

BİZİM SAKARAYA

“Camili’de ring seferi başlıyor”

Bulut iki hafta önce, Camili’de otobüs düzenlemesinin yanlışlığının altını çizerek, “Ring seferi” önermişti. Büyükşehir karar aldı ve bugünden itibaren bölgede ring başlyor.

SAKARYAHALK

“4 ilçe ve 8 beldenin kaderi bu planda”

İl Özel İdaresi denetimi ve kontrolü altında çalışmaları uzun zamandır devam eden “Kuzey Sakarya Planlama Bölgesi” planıyla ilgili saha ve büro çalışmaları tamamladı. Planlama çalışmasına göre kuzeyde yer alan 4 ilçe ve 8 beldeye önemli yatırımlar yapılacak.

SAKARYA YENİGÜN

Dörtyol-Hanlı Minibüs Dolmuş Hattı esnafı da, SEBOB’a dert yandı

“Terminale girmeliyiz”

Yeni terminalin güzergahlarında olmasına rağmen, durak olmadığı bahanesiyle terminale sokulmadıklarını söyleyen Dörtyol-Hanlı Minibüs Dolmuş Hattı esnafı , SEBOB’ Başkanı Hasan Alişan’a giderek, “Hakkımız olanı istiyoruz. Ekmeğimizle kimse oynamasın” dediler.

SAKARYA YENİHABER

“Afet merkezine Amerikan modeli”

Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi Projesi için ilk adım atıldı. Özel İdare ve SAÜ’nün ortaklaşa yürüteceği çalışma, ABD’deki 911 gibi tüm acil durum merkezlerini aynı çatı altında toplayacak. Ambulans, polis, itfaiye aynı merkezden koordine edilecek.

YENİSAKARYA

Kuzey Terminali ve çarşı esnafından sonra minibüsçüler de şikayetçi…

“Esnaf ayakta”

Dörtyol hattındaki minibüsçüler, güzergahlarında olmasına karşın yeni terminale girişlerine izin verilmeyişine tepki göstererek, SEBOB’dan yardım istedi.
495 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.