Yerel Basında Bugün (14.12.2012)

Yerel Basında Bugün (14.12.2012)
14.12.2012
663
A+
A-

14.12.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi’nden Milli Eğitim Bakanlığı’na çağrı “Sektörün mağduriyeti giderilmeli”

“Serbest kıyafete öteleme isteği”

ADAPOSTASI

Sakarya Kongresi ortalığı karıştırdı

“Evin’in çılgın listesi”

Sakaryaspor’un dün yapılan kongresinde Başkanlığa seçilen Halit Evin, yönetim listesine Sakarya’nın en etkili siyasetçileri ve bürokratlarını ekledi. Buraya kadar her şey iyi olsa da, işi çıkmaza götüren; yönetime yazılan isimlerin hiçbirinin bundan haberi olmamasıydı.

BİZİMSAKARYA

“Tekstilci batıyor”

Okullarda serbest kıyafet yönetmeliği tekstil sektöründe paniğe neden oldu. SATSO 6’ncı Meslek Komitesi, yönetmeliğin sektörde iflaslara neden olacağını belirterek yeniden gözden geçirilmesini talep etti.

SAKARYAHALK

“Bir gören yok mu?”

1,5 ay önce sırtında çantası ile okuldan eve gitmek üzere ayrılan lise öğrencisi 16 yaşındaki Cemre Beyter’den hala haber alınamadı. Geçtiğimiz hafta sonu baba Cevdet Beyter MOBESE direğine çıkarak kızının bulunması için sesini duyurmaya çalışmıştı. Genç kızın en son olarak görüldüğü şehirlerarası otobüs terminalindeki görüntüleri ise buradaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kızlarının son görüntülerini gözyaşlarıyla izleyen Emine ve Cevdet Beyter çifti, ondan gelecek bir haberi bekliyor.

YENİGÜN

‘Genel Sekreter Küçükyılmaz’ın geçmişi nedir tartışılmalıdır’ diyen Gürpınar

“Küçükyılmaz’ı İstifa ettirin!”

İnşaa Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hüsnü Gürpınar, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz’ın Sakarya’yı bilmediğini belirterek, siyasiler tarafından istifa ettirilmesi gerektiğini söyledi.

YENİHABER

SATSO 6. Meslek Komitesi üyeleri okullardaki serbest kıyafet uygulamasından tedirgin

“Kıyafet tepkisi”

Okullarda önümüzdeki yıl uygulanacak olan serbest kıyafet uygulaması, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın sektör temsilcilerini harekete geçirdi. Meslek temsilcileri uygulamanın esnetilmesini istedi.

YENİSAKARYA

“Şaka gibi”

Halit Evin büyük sürpriz yaptı ve Sakaryaspor tarihinin en güçlü yönetimini oluşturdu. Ancak listeye aldığı vekiller ve belediye başkanları yönetime girdiklerini gazetecilerden öğrendi.

İlk tepkileri “Şaka yapıyorsunuz” olan başkanlar ve vekiller, “Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt vermekte zorlandılar. Akşam saatlerinde ise kızılca kıyamet koptu.

14.12.2012 A.T


663 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.