Yerel Basında Bugün (14.06.2014)

14.06.2014

14.06.2014 Cumartesi gününe ait yerel gazetelerin manşetleri  şöyle:

ADAPAZARI

Vatandaşlardan sonra MHP İl Başkanı Bülbül’de eleştirildi

“Tepki büyüyor!”

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, yakında seferlerine başlayacak olan Adapazarı Ekspresi’nin Gar’a sokulmamasına tepki gösterdi. Bülbül, “Tren gara gelmeli” dedi.

AKŞAMHABERLERİ

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata düzenlediği basın toplantısında Ak Parti ve Üstün’e sert tepki gösterdi

“Kutluata’dan ağır eleştiriler”

BİZİMSAKARYA

“Şaşırtmadı”

Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesinde yalnızca, Atatürk Parkı’nda yıkılan Burger King’in eski işletmecisi Av. İsmail Gürses teklif sundu

SAKARYAHALK

200 yataklı hastane ihaleye çıkacak diye bekliyoruz ama

“Arazinin tahsisi yokmuş”

YENİGÜN

Karne dağıttı, öğrencilere şarkı söyletti, öğretmenlere moral verdi

“Vali sempatik çıktı!”

YENİHABER

BELPAŞ AKM’yi İsmail Gürses’e kiraladı

“Koca AKM’nin kirası 41 bin TL”

AKM’nin kiralama ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye Hasbil firması evrakları eksik olduğu iddiasıyla alınmadı. İhale 41 bin liraya İsmail Gürses’in sahibi olduğu EURO İNTEM’de kaldı.

YENİSAKARYA

“AKM, Gürses’in”

BELPAŞ tarafından işletilen AKM’nin ihalesini İsmail Gürses’in firması kazandı. İki firmanın katıldığı ihalede bir firma evrak eksikliği nedeniyle ihale dışı kaldı

14.06.2014 – A.T.