Yerel Basında Bugün (14.06.2012)

Yerel Basında Bugün (14.06.2012)
14.06.2012
625
A+
A-

14.06.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Muhtarlara CHP talimatı mı?”

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Balan’ın 24 Haziran’da yapılacak CHP İlçe Kongresi’ne yönelik, adaylardan Selami Karakadı için köy muhtarlarını seferber ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü

ADAPOSTASI

Türkiye’de ilk olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen HES bitmeye yaklaştı.

“HES’de geri sayım başladı”

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sakarya Nehri üzerinde yapımı devam eden Hidroelektrik Santrali (HES)’in tamamlanmasıyla Büyükşehir Belediyesi Kendi enerjisini üretmiş olacak.

ANADOLU

“6 Yapı Denetim firmasına men cezası”

Vali Büyük, Sakarya’da faaliyetlerini sürdüren 14 yapı denetim firmasından 6’sının çalışma izinlerinin iptal edilmesi ile ilgili “Bu yapı denetim firmaları yasal zorunluluklarını yerine getirmedikleri için ceza aldılar” dedi.

BİZİMSAKARYA

“Üstün: Toyota yıpratılmasın”

Toyota fabrikasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmış olmasını istemediklerini dile getiren TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Toyota gibi bir kurumun da yıpratılmaması gerektiğini ifade etti.

SAKARYAHALK

“Ruhsatlar iptal”

17 Ağustos Depremi’nden sonra toplu konut yapımının hızla arttığı Sakarya’da faaliyet gösteren 14 yapı denetim firmasından 6’sına denetimlerini eksik yerine getirdikleri gerekçesiyle ceza verildi. Bu firmalardan 3’ününruhsatları iptal edilirken 3 yapı denetim firmasının çalışma belgesi de bir yıl süreyle durduruldu.

YENİGÜN

AK Parti İl Yönetim Kurulu listesini şekillendiren Uncuoğlu

“Birlik içindeyiz”

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı’nın, Başbakan Erdoğan’ın katılımı ile yarın yapılacak olan kongresi öncesinde konuşan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Kongrede, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini herkese göstereceğiz” dedi.

YENİSAKARYA

“Hastanede mutlu son”

Geçen Ay şiddetli yağışta su altında kalan ve zarar gören Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binası, önümüzdeki ay poliklinik hizmetleriyle kapılarını açıyor.

14.06.2012 YC


625 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.