Yerel Basında Bugün (14.02.2012)

Yerel Basında Bugün (14.02.2012)
14.02.2012
504
A+
A-

14.02.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Adalet Sarayı yerinde Bölge İdare merkeze!”

Daha önce AKOM olarak belirlenen, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Maltepe’ de ki eski Bayındırlık binası Bölge Adliye Mahkemesi oluyor. Adalet Sarayı ise Camili’ de kalıyor.

ADAPOSTASI

Adliye Sarayı’na Dörtyol’da yer tahsisi yapıldı

“Toçoğlu’ ndan önemli hamle”

Adliye’nin merkeze taşınması için düğmeye basıldı. Toçoğlu “Camili’ de ki Adliye Sarayı Dörtyol’a taşınsın Bölge Mahkemeleri ise Camili’ de olsun istiyoruz” dedi.

ANADOLU

SESOB, temyize giden katlıpazar davalarını bir bir kaybetmeye başladı. Daha önce kaybedilen davalar nedeniyle hizmet binası bile ipotekli olan SESOB ciddi ekonomik yük altına girecek

“SESOB’ a dava şoku”

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından Yargıtay 13’ncü Hukuk Dairesi’ne götürdüğü katlıpazarda dükkan satışlarıyla ilgili temyiz davası reddedildi.

BİZİMSAKARYA

“Söz sırası 1 numarada”

MHP’nin Adapazarı Belediye Meclisi’nin AKP’li komisyon üyesi Ahmet Çil hakkında öne sürdüğü iddia ile başlayan, İçişleri Başkanlığı’nın soruşturma izni verilmesi ve komplo savunması ile alevlenen tartışmalara Süleyman Dişli de katıldı.

SAKARYAHALK

“Mutluluk tartışması”

Büyükşehir Belediyesi şubat ayı meclis toplantısına Başkan Zeki Toçoğlu ve MHP meclis üyesi Metin Ökden’in  “Mutluluk” tartışması damgasını vurdu.

YENİGÜN

Yeni kanun ile kurtarılacak fabrika için hareket yok

“AKP, Şeker’i unuttu!”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın kota sorununu çözecek olan yeni kanun teklifi, bir türlü meclise sunulamadı. AK Parti Sakarya Milletvekili’nin hazırladıklarını öne sürdükleri teklifin nerede beklediğini bile bilen yok.

YENİHABER

Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Metin Ökden öyle bir manzara çizdi ki…

“MHP’den bombardıman”

Yoğun gündemle toplanan Büyükşehir Meclisi’nde konuşan MHP Grup Başkanvekili Metin Ökden, şehirde ‘mutsuzluğa’ yol açan çalışmaları sıraladı, Başkan Toçoğlu’nu eleştri bombardımanına tuttu.

YENİSAKARYA

Başkan Zeki Toçoğlu, vatandaşın istediğini dile getirdi

“Adliye için doğru tercih”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölge Adliye Mahkemesi’nin Valilik Kampüsü’nde, diğer adliye binasının da şehir merkezinde olmasını istiyoruz” dedi.

14/02/2012  MA



504 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.