Yerel Basında Bugün (14 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (14 Nisan 2018)
14.04.2018
663
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

O MÜDÜRLER GÖREVE BAŞLAYACAK

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, bir süredir beklemede olan ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin önümüzdeki hafta görevlerine başlatılacaklarını söyledi. Hendek ilçesine atanan Mustafa Çuhadar ve Kocaali’ye atanan Sabri Doğan’la alakalı ilçelerde çatlak sesler yükselmişti.

 

ADA POSTASI

BUNA DUR DENİLMELİ

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, Pamukova’da bir fabrikada 16 işçi maaşlarının iyileştirilmesi için eylem yaptığı için işten çıkarıldığını belirterek, bunun devamı da gelecek. Buna bir dur denilmeli’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

TEPKİ DİNMİYOR

DİSK’e bağlı Eğitim Sen’den sonra Türk Eğiti-Sen de Ortaöğretim Geçiş Sistemi ve açıklanan nitelikli liseler listesine tepki gösterdi.

SAKARYA HALK

 

YIKIM KARARI OLAN OKUL YOK

Basınla bir araya gelen Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2015’te hazırladığı brifing raporuna giren ’21 ağır hasarlı okul var ve yıkılması gerekiyor’ görüşünü sordu. Durmuş, ‘Bunu çok net bir şekilde söylüyorum. Yıkım kararı olan okul yok. Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile okullara gönderebilirsiniz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

ÇÖZÜM ZİRVESİ

Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında toplanan AKP Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve daire müdürleri ilin sorunları ve yatırımlarını konuştular, Vali toplantıda kolektif çalışmanın önemine vurgu yaptı.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘OKULLARIN YIKIMINA YÖNELİK KARAR YOK!’

Sakarya’nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, mesai mefhumu gözetmeden başarıyı arttırmak için çalışacaklarını belirtirken, ’54. sıradayız ama plaka kaderimiz olmayacak. Bunun yanında tüm okullarımız güvenli ve 21 okulun yıkımına yönelik bir karar da yok’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

AİLELERİN AYAĞINA GİDECEĞİZ

İl Mili Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş , çocukları kötü alışkanlıklardan korumak için ailelere büyük görev düştüğünü, bu nedenle velilerin ayağına gideceklerini belirterek, eğitimde bir öğrencinin dahi feda edilemeyeceği mantığıyla, daha fazla çocuğa ulaşacaklarını vurguladı.

 
663 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.