Yerel Basında Bugün (13.02.2012)

Yerel Basında Bugün (13.02.2012)
13.02.2012
606
A+
A-

13.02.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Mayın paniği”

Karasu sahilinde, fırtınada oluşan dalgaların caddeye taşıdığı duba şeklindeki cisim, korkuya neden oldu. Mayın olabileceği ihtimaliyle Sahil güvenlik kriminal incelemeye gönderdi.

ADAPOSTASI

“Karasu’da panik”

Karasu Karadeniz sahilinde, fırtınada oluşan dalgaların caddeye taşıdığı duba şeklindeki cisim, korkuya neden oldu. Mayın olabileceği ihtimaliyle Sahil Güvenlik ve bomba imha uzmanlarınca incelenen cisim kriminal incelemeye gönderildi.

ANADOLU

“Başak: Köylünün arsalarını topluyorlar”

Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Selçuk Başak, arsa simsarları ve gayrimenkul yatırımcılarının köylüden 3liraya aldığı yerleri 10 liraya yatırımcıya sattıklarını belirterek “Hiç kimse arsasını gayrimenkulünü yok pahasına satmasın Simsarla kazanacağına malı gerçek sahibi kazansın dedi.

BİZİMSAKARYA

Bölge adliye mahkemesinin önü açılıyor.

“Yoğun gündem”

Büyükşehir Belediye Meclisi bugün 35 gündem maddesi ile toplanıyor. Toplantıda Bölge Adliye Mahkemesi, toplu ulaşım ve Sapanca’da ki su fabrikaları ile ilgili kamuoyunun yakın takip ettiği konular karara bağlanacak.

SAKARYAHALK

“Doğumdaki ihmal iddiasına 390bin TL tazminat talebi”

Özürlü dünyaya gelen ve iki yıldır burnundan beslenen çocuklarının ‘doğumdaki ihmal’ nedeniyle sakat kaldığını ileri süren Kara ailesi, Sağlık Bakanlığı’na 390bin TL tazminat davası açtı.

YENİGÜN

SESKOB Başkanı Ali Yılmaz, esnafın beklediği krediyi açıkladı

“Hedef; 55 milyon TL”

Başkan Yılmaz, 2011 yılında 17 kooperatif aracılığı ile 19 milyon lira kredi dağıttıklarını belirterek, “2012 yılında ise hedefimiz 55 milyon liradır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

YENİHABER

Adalet Sarayı’nın Camili’ de kalması kesinleşti, diğer proje için iki yer belirlendi

“Bölge Adliye merkeze”

Bölge Adliye Mahkemesi’nin şehir merkezinde inşa edilmesi kesinleşti. Yeni mahkeme binası için iki alternatif üzerinde duruluyor: Maltepe’de ki Bayındırlık arazisi ya da Donatım’daki eski adliyenin olduğu yer.

YENİSAKARYA

Eski otogarın satılıp, iş merkezi kurulacağı iddiaları yalanlandı

“Yeni AVM yok”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, eski otogarın nasıl değerlendirileceğine ilişkin kararın bu hafta verileceğini belirterek, “bu alanda Sakaryalılar’ ın kullanımına açılacak bir proje hazırlığındayız” diye konuştu.

13/02/2012 MA

 

 
606 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.