Yerel Basında Bugün (12.12.2012)

Yerel Basında Bugün (12.12.2012)
12.12.2012
432
A+
A-

12.12.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sapanca Gölü için tarihi imzalar atıldı”

Başkan Zeki Toçoğlu: “Bizim en öncelikli görevimiz bu su kaynağımızın korunması ve en sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılmasıdır. Bu konuda önemli çalışmalar yapıyoruz” dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sapanca Gölü’nü kirlilikten korumak için iki ilin büyükşehir Belediyesi mutabakat anlaşması imzaladı.

“Sapanca Gölü için Tarihi Karar”

ADAPOSTASI

“Göl Korunacak”

Sapanca Gölü, Havza Koruma Planı ve Özel Hüküm Belirleme Çalışması Protokolü Sakarya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri arasında imzalandı. Protokol ile iki belediye de gölün çalışması için ortak çalışma yürütülecek. Gölün korunması birinci öncelik olacak.

BİZİMSAKARYA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sapanca Gölü’nü korumak için imza attı.

“Söz mü komşu?”

Richmond Otel’de yapılan toplantıda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gölü kirletmeyeceğini ve koruyacağını taahhüt eden sözleşmeye imza koydu. Toplantıdan sonra gözler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi. Kocaeli sınırları içinde Sapanca Gölü’nün kirlenmesine neden olan malum noktalar için bundan sonra nasıl önlemler alınacak?

SAKARYAHALK

“Sapanca Gölü’ne ortak koruma”

Sapanca Gölü, Akçay,  Namazgah, Yuvacık  Havza Koruma Planı ve Özel Hüküm Belirleme Çalışması Protokolü Sapanca Richmond Otel’de gerçekleştirilen toplantıda imzalandı. İmzalanan protokolle Sapanca Gölü’nün korunması sorumluluğu Sakarya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri üstlenecek.

YENİGÜN

İlimizdeki kamu ve özel hastanelerin yoğun bakım servisleri yetmez oldu. Hem hastalar hem yakınları dertleriyle baş başa kaldı.

“Sakaryalı perişan!”

Sakarya’nın merkezindeki kamu ve özel hastanelerde yoğun bakım servislerinin yetersizliği yüzünden, Sakarya’lı il dışına sevk ediliyor. Komşu illeri bırakın, Eskişehir ve Zonguldak’taki hastanelere bile sevk edilen hastalar var.

YENİHABER

Büyükşehir’in 570 milyon dolarlık borcuna muhalefetten sert tepki

“Gelecek ipotek altında”

Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının Zeki Toçoğlu döneminde 107 milyon TL daha artarak 600 milyon TL ye dayanmasını yorumlayan il başkanları şehrin geleceğinin ipotek altına alındığını öne sürdü

YENİSAKARYA

“Medikaller gözaltında”

Sakarya’daki medikal alımların üç firmada toplanması şüpheli bulundu ve hastanelerin satın alımları dahil bu sektördeki tüm alımlar mercek altına alındı.


432 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.