Yerel Basında Bugün (11.12.2012)

Yerel Basında Bugün (11.12.2012)
11.12.2012
679
A+
A-

11.12.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Akyazı İlçesinde bir okulda 2013 yılını beklemeden “Serbest Kıyafet Uygulaması” başladı.

“Okulda üniforma kalktı”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullarda kılık kıyafet yönetmeliğinde yapılan değişikliklerle yürürlüğe giren serbest kıyafet uygulaması pilot okul seçilen Ş. Yzb. Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi’nde uygulanmaya başladı.

ADAPOSTASI

Üstün’den sağlıkta deprem çıkışı

“Sağlıkta kriz yok”

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Küçükyılmaz’ın açıklamalarını değerlendirdi: “Sağlıkta deprem ve kriz olması mümkün değil. Biz bürokratlardan iş bekleriz. İşlerine odaklansınlar. Basınla konuşmak bizim işimiz.

BİZİMSAKARYA

“AKP’de ‘sarı’ çatlak”

Bir süre önce Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Dr. Aydın Sarı’nın istifa etmesinin arkasındaki gerçekler, AKP’de derin çatlaklar oluşmasına neden oldu.

SAKARYAHALK

Kamuoyunda çok tartışılan ‘Serbest kıyafet uygulaması’ Akyazı’da başladı.

“Uygulamada Başladı”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın önümüzdeki yıl tüm okullarda uygulamaya başlayacağı ve kamuoyunda çok tartışılan serbest kıyafet uygulaması, Akyazı İlçesi’nde pilot okul seçilen Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi’nde başladı. Uygulamanın ilk günü öğrencilerin giyimlerine özen gösterdikleri dikkat çekti.

YENİGÜN

Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde açıkladı

“3+1 konut 107 bin lira”

Başkan Zeki Toçoğlu, orta hasarlı konutlara karşılık, Korucuk’ta TOKİ ile 453 konut yapılacağını belirterek, “115 metrekare ve 3+1 olacak konutlar, 97 ile 107 bin lira arasında 144 ay vade ile teslim edilecek” dedi

YENİHABER

Meclis üyeleri tartışmaya gerek duymadı

“Nazım Plana şipşak onay”

Büyükşehir Belediye Meclis’inde dün kentin geleceği adına çok önemli olan Nazım İmar Planı hiç tartışılmadan, konuşulmadan 3 dakikada onaylandı.

YENİSAKARYA

“Fiyatlar belli oldu”

Sakarya büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı bina sahipleri için TOKİ ile ortaklaşa konut yapacaklarını belirterek, “Maliyet değeri 97 ve 107 bin lira arasında olan konutlar 144 ay vade ile satışa sunulacak” dedi.


679 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.