Yerel Basında Bugün (11.12.2011)

Yerel Basında Bugün (11.12.2011)
11.12.2011
644
A+
A-

11 Aralık 2011 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Tankerler faciası”

Sakarya’da tatbikattan dönen askeri personelin içinde bulunduğu otobüse bir tankerin çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

ADAPOSTASI

Mobese kameraları suç oranını düşürdü, suçluların kabusu oldu

“Şehir 90 ayrı yerden izleniyor”

İlimizde 90 farklı noktaya kurulan kameralardan oluşan Mobil Elektronik Sistem Entegresyanu (MOBESE) suç oranını yüzde 35 oranında düşürdü.

ANADOLU

Milletvekilinizi eşinizi seçer gibi seçin”

Yerel Kültür Derneği’ne yaptığı ziyarette konuşan CHP Milletvekili Engin Özkoç: “ Eşinizi seçerken nasıl dikkat ediyoruz. Helal süt emmiş midir diye. Eşimiz bizi seçerken bu bana kocalık yapabilir mi? Demiyor mu? Biz böyle aile kuruyor muyuz, kuruyoruz. Türkiye Cumhuriyeti de bir ailedir. Onun da başına getireceğimiz insanları seçerken dikkat etmeliyiz.

BİZİM SAKARYA

Yenikentliler yüzde 62 oy verdi, şimdi iktidar milletvekillerinden müjdeli haberi bekliyorlar.

“Yenikent’ten vekillere çağrı ”

Camili, Karaman ve Korucuk’tan oluşan Yenikent, ilk kez ilçe olmaya bu kadar yaklaştı. TBMM gündeminde olan yeni ‘Büyükşehir Yasası’ ile birlikte çevresiyle 85 bin kişinin yaşadığı Yenikent, 17’inci ilçe olma beklentisine girdi.

SAKARYA HALK

“Mobese suçluların korkulu rüyası oldu”

90 farklı noktada kurulan kameralardan oluşan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE)  sisteminin ilimizdeki suç oranını yüzde 35 oranında düşürdüğü belirtildi.

SAKARYA YENİGÜN

“Maliye göreve”

Elektrikleri tebligatsız kesen SEDAŞ’ın, açma-kapama beledini de KDV’siz alması vatandaşın tepkisine neden oldu. Bu konu da mağdur olduğunu belirten vatandaş bu usulsüzlük için Maliye’yi çağırdı.

SAKARYA YENİHABER

“Sakarya Merkez’e ilçe 5 yıldızlı otel kazandırdığınız için; Teşekkürler Kenan Bey ”

Sakarya’nın yıllardır ihtiyaç duyduğu 5 yıldızlı oteli, büyük bir maliyetle Sakarya’ya kazandıran hayırsever işadamı Kenan Sakallıoğlu dün Elmas Garden’ı basın mensuplarına tanıttı.

 

YENİ SAKARYA

“Şeker için Yalvardı ”

Şeker fabrikası’nın cezalarının silinmesi ve cezaya neden olan üretim miktarının kota hesabına katılması için yasa teklifi veren CHP’li Engin Özkoç, AK Parti vekillere bir kez daha seslendi.

11/12/2011 – ZS

 

 

 
644 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.