Yerel Basında Bugün (11.11.2012)

Yerel Basında Bugün (11.11.2012)
11.11.2012
434
A+
A-

11.11.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya genelinde resmi analaşması olmayan fatura ödeme merkezleri vatandaşların kabusu oluyor

“Ödediğiniz faturayla çarpılmayın!..”

Adapazarı’nda son yıllarda mahalle aralarında bile açılan özel fatura ödeme noktaları vatandaşı elektrik, su, telefon ve doğalgaz hizmetlerinin kesilmesiyle yüz yüze bırakıyor

ADAPOSTASI

“SEDAŞ’tan kış aylarında kesinti olmayacak sözü”

Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi (SEDAŞ) İletim ve Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan bu dönem sürekli vatandaşların şikayeti olan elektrik kesintilerinin kışın yaşanmayacağını söyledi

BİZİMSAKARYA

“Büyük devrede”

Vali Mustafa Büyük, Geyve Hisarlık Köyünde okula gidemeyen öğrencilerin sorununa el koydu. Büyük, Hisarlıklı velileri makamında ağırladı ve sorunları dinledi.

SAKARYAHALK

Kapatılmayacak”

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gazetemize yaptığı özel açıklamasıyla sağlıkta uygulanan dönüşüm projesi kapsamı çerçevesinde bazı İlçe hastanelerinin kapatılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Üstün, ayrıca mevcut hastane sayısının da artacağını belirtti.

YENİGÜN

Söğütlü’de bulunan Rus Gaz Otomobil fabrikasının montaj hattı açılışını yapacak

Putin geliyor”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Söğütlü’de bulunan Mersa Otomotiv ile ortak montaj hattı kuran Gaz fabrikasının resmen açılışını yapmak üzere 3 Aralık’ta ilimize geliyor.

YENİHABER

“Yatırım daveti”

14 İslam ülkesinin büyükelçileri Sakarya gezisine Akyazı’dan başladı. Milletvekili Ayşenur İslam ve Vali Mustafa Büyük, ilimizin turizm potansiyeline dikkat çekerek Arap işadamlarını yatırıma davet etti.

YENİSAKARYA

“Seçim sevinci”

Yerel seçimlerin öne alınmasının rafa kalkması en çok mevcut belediye başkanlarını sevindirdi. Yaklaşık 5 ay zaman kazanan başkanlar vaatlerini tamamlama derdine düştü.

 
434 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.