Yerel Basında Bugün (11.05.2012)

Yerel Basında Bugün (11.05.2012)
11.05.2012
599
A+
A-

11.05.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Sakarya’daki fişlemeleri gazetemize değerlendirdi

“Darbe planlarında Sakarya gizli üs olarak kullanıldı!”

Ali İhsan Yavuz: ‘Kamuoyuna yansımadan çok önce, kurumlar arasındaki bazı yazışmalarda bazı şüphelerim olmuştu. Daha sonra bu yazışmaların fişlemeyle ilgili olduğunu öğrenmiştim’ dedi.

ADAPOSTASI

Aralıksız 5 gün boyunca gök gürültüsü sağanak yağış var

“Yıldırım düşebilir!”

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağış süresince yıldırım düşmesi olayı görülebilecek.

ANADOLU

Kösemusul; ‘Otomotiv sektörünü cerrah titizliğinde inceleyeceğiz’

“Otomotiv şehri için beyin fırtınası!”

Yaklaşık bir yıldır devam eden çalışmalar kapsamında, 25 Mayıs ve 5 Haziran tarihlerinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile Elmas Garden Inn’de Otomotiv Şehri Sakarya Konulu Otomotiv Çalıştayı ile Sakarya vites yükseltecek.

BİZİMSAKARYA

“Akyazı’yı karıştıran tehdit”

Akyazı Belediyesi Hukuk İşleri Müdür Vekili Celal Akcan, tehdit edildiği gerekçesiyle İşadamı Fatih Aydın ve Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

SAKARYAHALK

Gazetemizi ziyaret eden SESOB Başkanı Hasan Alişan Yenikent’in ilçe olup olmayacağını değerlendirdi

“Henüz erken”

Sakarya Esnaf Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Hasan Alişan Gazetemizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında son günlerde ilçe olma girişimleri ile dikkatleri üzerine çeken Yenikent Bölgesi ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Alişan, Yenikent’in İlçe yapılmasının gerekli şartların oluşmaması nedeniyle henüz erken olduğunu söyledi.

YENİGÜN

Bakanlığı ve milletvekilliği sonra ermesine rağmen, devletin sırtından inmiyor

“Ömür boyu bakanlık!”

Prof. Dr. Sami Güçlü, son genel seçimlerde yeniden milletvekili adayı gösterilmemesine rağmen, Tarım Bakanlığı’na ait otomobili kullanmaya devam ediyor.

YENİHABER

“Başka sulara yelken açmam”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  yapılan anketlerde vatandaşın kendisine büyük teveccüh gösterdiğini söyleyerek, ‘Beni CHP ve MHP’liler de, Saadet ve HAS Partililerde istiyor ama bizim yerimiz yurdumuz belli’ dedi.

YENİSAKARYA

Kapatılacak belde belediyelerinin eli kolu bağlandı

“Yetkililer valiliğe!”

İçişleri Bakanlığı büyükşehir olacak 13 ilin yanı sıra İstanbul ve Kocaeli hariç mevcut tüm büyükşehirlerin belde belediyeleri ve 28 kentin köy muhtarlıklarının tüm yetkilerini valiliklere devretti.

11.05.2012 MA

 
599 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.