Yerel Basında Bugün (11 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (11 Aralık 2017)
11.12.2017
741
A+
A-

ADA POSTASI

MUHALEFET KAZANDI

CHP’de büyük heyecana sahne olan Adapazarı İlçe Kongresi’ni 133 oy alan Fatma Kurtuluş kazandı. Milletvekili Engin Özkoç ve İl Başkanı Ayça Taşkent’in desteklediği Elif Yar ise 125 oyda kaldı.

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SON 365 GÜN!

Sapanca Gölü’ne alternatif olacak Akçay Barajı’nda gövde inşaatının ardından ishale hattı da tamamlanmak üzere

 

BİZİM SAKARYA

CHP’DE GÜN KURTULUŞ GÜN KURTULUŞUN

Dört adayın yarıştığı CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı seçimini Fatma Kurtuluş kazandı. Kurtuluş 133 oyla seçildi. Rakipleri Erol Aydın 42, Elif yar 125 ve Altuğ Balcıoğlu da 73 oy aldı. CHP’de gözler 30 Aralık’ta yapılacak il kongresine çevrildi.

 

SAKARYA HALK

GÖVDE TAMAM

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin önemli projeleri arasında yer alan Akçay Barajı’nın 75 metrelik gövde inşaatının tamamlandığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Gövde tamamladı ve projemizde geri sayım başladı İnşallah 365 gün sonra barajımızda su tutmaya başlayacağız” dedi.

 

YENİ HABER

AKÇAY BARAJI’NDA GERİ SAYIM BAŞLADI

Akçay Barajı’nda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “140 milyonluk yatırımla inşa edilen Akçay Barajı’nın 75 metrelik gövdesini tamamladık. 365 gün sonra barajımızda su tutmaya başlayacağız” dedi.

 

 

 

YENİGÜN

CHP’DE KURTULUŞ DÖNEMİ

CHP Adapazarı İlçe Örgütü’nde 4 adayla yapılan kongrede muhalefet adaylarından Fatma Kurtuluş 133 delegenin oyu ile başkanlığı kazandı. Diğer adaylardan Elif Yar ise 125, Altuğ Balcıoğlu 73 ve Erol Aydın 42 oy aldı.

 

YENİ SAKARYA

DAĞLARI DELDİLER

Yapımı devam eden Akçay Barajı’nda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Akçay Barajının 75 metrelik gövdesini tamamladık. Projemiz içingeri sayım başladı. İnşallah 365 gün sonra barajımızda su tutmaya başlayacağız” dedi.

 
741 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.