Yerel Basında Bugün (10.12.2011)

Yerel Basında Bugün (10.12.2011)
10.12.2011
987
A+
A-

8 Aralık 2011 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Toçoğlu sınavda başarılı olan itfaiye memurlarına hitaben:

Vatandaş patron, biz ise hizmetçiyiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu:”Unutmayın milletimize hizmet etmek için buradayız. O yüzden hizmet kervanına hoş geldiniz diyorum.İnşallah birlikte güzel çalışmalara imza atacağız.

ADAPOSTASI

“Ortak çözüm bulalım”

Kamu hizmeti kesilen hasarlı binalardan çıkmak zorunda kalan vatandaşların mağdur olmaması için Vali Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile görüşeceğini söyleyen CHP Milletvekili Engin Özkoç ,ortak çözüm bulunmasını istedi.

ANADOLU

Günde yaklaşık 20 bin yolcu taşıyan ve karşılıklı 12 sefer yapan trenler iki yıl işlemeyecek

“Yürütmeyi durdurma kararı”

Kamu hizmetini kesen kurumlar, işleme devam ediyor.

BİZİM SAKARYA

“AKP moral arıyor”

İlçe kongreleri sürecini yol kazalarıyla geçiren AKP, Serdivan kongresinde moral arıyor.Genel Merkezin istediği gibi tek liste ve tek adaylı kongreden mevcut ilçe başkanı Osman Çelik göreve devam edecek.

SAKARYAHALK

“Mağduriyetin adı: Vatandaş”

Gebze ile Köseköy arasında yapılacak hızlı tren çalışmaları dolayısı ile yetkililer tarafından tren seferlerinin 30 Ocak’tan itibaren durdurulacağı açıklanmıştı.En son açıklama ile 14 Aralık-30 Ocak tarihleri arasında gündüz tren seferlerinin durdurulacağı öğrenildi.Bu durumdan en çok etkilenecek olan vatandaşın ulaşımı nasıl sağlayacağı tam anlamıyla bilmeceye dönüştü.Tek bilinen gerçek vatandaşın 30 Ocak 2012’den sonra 22 ay boyunca mağdur olacağı.

YENİGÜN

Vatandaşın elektriğini tebligatsız kesti,açma-kapatma bedelini KDV’siz aldı.

“Yine olmadı sedaş”

“Özelleşmesiyle birlikte, verdiği hizmetleri adeta bir işkenceye dönüştüren SEDAŞ’tan, gün geçmesin ki bir şikayet gelmesin.Mümin Yüksekkaya adlı vatandaş,kendisine tebligat yapmadan elektriğini kesen SEDAŞ’ı ilgili tüm yerlere şikayet etti.

YENİHABER

22 aylık aradan sonra tren seferleri hızlanacak

“1 saatte İstanbul”

Adapazarı-Haydarpaşa tren seferleri 30 Ocak’ta 22 ay süreyle duracak.Mevcut demiryolu hattının yenilenmesiyle trenle İstanbul’a ulaşım 1 saate düşecek.

YENİSAKARYA

Sakarya Barosu,İdare Mahkemesi’nin kararını yorumladı

“Herkes dava açabilir”

Baro Başkanı Nihat Nalbantoğlu, binaların hasarlı olduğu gerekçesiyle elektrik ve suların kesilmesinin insan haklarına aykırı olduğunu belirterek,bu durumdaki herkesin dava açabileceğini söyledi.

10/12/2011- Mehmet Akgül

 

 
987 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.