Yerel Basında Bugün (09.08.2012)

Yerel Basında Bugün (09.08.2012)
09.08.2012
502
A+
A-

09.08.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Şeker Fabrikası’nın satış hayalleri suya düştü!”

Adapazarı Şeker Fabrikası satışı için dün yapılması gereken ihaleye 4 firma şartname almasına rağmen teklif vermeyince, ihale iptal oldu.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın satış ihalesine katılan firma olmayınca ihale yapılamadı

“Şeker, elde kaldı”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın satışı için dün yapılacak ihaleye 4 firma şartname almasına karşılık teklif vermeyince ihale iptal oldu.

ADAPOSTASI

“Şeker’de ihale iptal”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın satışı için dün yapılması beklenen ihale, katılım olmadığı için iptal oldu. Fabrikanın geleceği şimdi, kredi alınan bankayla yapılacak görüşmelerde netleşecek.

BİZİMSAKARYA

CHP’de soğuk savaş sürüyor

“Özkoç’a kargo ambargosu!”

CHP Milletvekili Engin Özkoç ile partisinin il örgütü arasında sular bir türlü durulmuyor. Kavgaya kadar varan sorun şimdilerde CHP İl Örgütü’ne Milletvekili Özkoç adına gönderilen kargo ve davetiyelerde baş gösterdi.

SAKARYAHALK

65 bin çiftçinin ortak olduğu Şeker Fabrikasına alıcı çıkmadı

“Şeker’in kaderi bankanın elinde”

APEK tarafından satışa çıkartılan Adapazarı Şeker Fabrikası için dün yapılması gereken ihaleye, 4 firma şartname almasına rağmen teklif vermeyince, ihale iptal oldu. Adapazarı Şeker Fabrikası’nın kaderi artık Bank Asya’nın ellerinde.

YENİGÜN

Damacana sularda yaşanan kritik üzerine harekete geçildi

“Halk Sağlığı’nın laboratuarı güçlenecek”

Sakarya Valiliği, dünkü ‘Sağlığımız Allah’a emanet’ başlıklı haberimiz üzerine, Halk Sağlığı Laboratuarı’nın en kısa sürede sularla ilgili tüm analizleri yapabilecek seviyeye getirileceğini ve bu çalışmaya eş zamanlı olarak akreditasyon çalışmalarına başlanacağını açıkladı.

YENİHABER

Kocaeli Valiliği orta hasarlı konutlar için yıkım kararı aldı

“Komşu yıkıyor biz bakıyoruz”

Kocaeli Valisi belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda orta hasarlı konutları masaya yatırdı. Toplantıda konutların son kontrolleri bir daha yapıldıktan sonra yıkılmaları kararlaştırıldı.

YENİSAKARYA

“Yenidoğan müjdesi”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Osman Nuri Dilek, 30 yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi açmayı hedeflediklerini söyledi.

09.08.2012 MA

 
502 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.