Yerel Basında Bugün (08.11.2012)

08.11.2012

08.11.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu’dan Richmond hakkında açıklama

“Tekrar gelse hiç tereddüt etmeden imzamı atarım”

Richmond Nua Wellness Spa Otel’in ruhsatında usulsüzlük olduğu gerekçesi ile hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma izni verilen Sapanca Belediyesi Başkanı İbrahim Uslu ‘Böyle bir proje tekrar gelse hiç tereddüt etmeden yine altına imzamı atarım’ diye konuştu.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı ‘Özel okul konusunu destekliyorum’

“Sandıkçı destek istedi”

ADAPOSTASI

Büyükşehir Yasası ile hizmet götürülmesi zorlaşacak iddiası

“Özkoç’tan tepki”

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Büyükşehirler yasasına karşı olma sebeplerinin hizmetin dağıtılmaması olarak özetlerken, ‘Sakarya’da da sıkıntı yaşanacak. Büyükşehir’in tüm ilçelere hizmet vermesi zor bir durum’ dedi.

BİZİMSAKARYA

Para cezalarını sahte makbuz keserek cebine atan Adliye görevlisi tutuklandı

“Zimmetçi müdür”

SAKARYAHALK

“Özel okullara destek”

İl Genel Meclisi’nde konuşan Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Fındıkçı, meclis üyesi Salih Okutan’ın özel okullarla ilgili sorusunu cevapladı. Özel okullara neden karşı çıkmadıklarını ifade eden Sandıkçı ‘Parayı onlar buluyor, işletme maliyetlerine onlar katlanıyor, yatırımı onlar yapıyor neden destek vermeyelim?’ dedi.

YENİGÜN

Orman köylüsü yıllarca tapu için bekledi. TOKİ gelip el koydu

“2-B vurgunu!”

Sakarya’da, 2-B kapsamındaki orman arazilerinin en değerlilerini, çıkarılan jet yasa ile TOKİ sahiplendi.

YENİHABER

Toçoğlu, Bakan Şahin’in Büyükşehir adaylığıyla ilgili net konuştu:

“Aday benim”

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, İçişleri Bakanı Şahin’in seçimlerde Sakarya’dan aday olacağı yönündeki iddiaları yalanladı ve ‘Tek aday benim’ dedi.

YENİSAKARYA

“Toçoğlu sitem etti”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Ülkemizin her yerinde olduğu gibi bizde de, yapılan iş değil de, işi yapanlara bakarak eleştiride bulunma alışkanlığı var’ dedi.

08.11.2012 MA