Yerel Basında Bugün (08.02.2013)

Yerel Basında Bugün (08.02.2013)
08.02.2013
633
A+
A-

08.02.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Görevden alınan Mehmet Erdoğan ‘eskisinden daha çok çalışarak partimizi iktidara taşıyalım’

“MHP’de deprem!”

ADAPOSTASI

“Bahçeli’den neşter”

Büyük Kurultayda Koray Aydın’ı destekleyen MHP’li Erdoğan ve yönetimi ilgili bekleyen karar alındı. Genel Merkez’in tüzüğün 34’üncü maddesine dayanarak teşkilatı geçici olarak kapattığı bildirildi. Bu haberin ardından il binasında hareketli saatler yaşandı.

BİZİMSAKARYA

Bizim Sakarya’nın gündeme taşıdığı SEDAŞ’ın faturasına mahkeme ‘dur’ dedi

“Yargı hukuksuz buldu”

SEDAŞ’ın elektrik faturalarına eklediği dağıtım bedeli, perakende satış hizmet bedel, sayaç ödeme bedeli ve iletişim sistemleri bedeline Sakarya 2. Asliye Hukuk Mahkemesi yasal olmadığına karar verdi.

SAKARYAHALK

“MHP’de deprem”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kasım ayında yapılan büyük kurultayda Koray Aydın’ı destekleyen MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan ile il yönetimini görevden aldı. Parti teşkilatı yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatıldı.

YENİGÜN

Genel Merkez İl Yönetimi’ni görevden almadı, İl Teşkilatı’nı kapattı

“MHP’de şok karar”

MHP’nin Genel Merkez Kongresi’nde Koray Aydın’ı destekleyen Sakarya İl Teşkilatı, dün büyük bir şok yaşadı. Genel Merkez İl Yönetimi’ni görevden almayıp, Sakarya Valiliği’ne gönderdiği yazı ile il teşkilatını tümüyle kapattığını bildirdi.

YENİHABER

Koray Aydın’ı destekleyen il yönetimi görevden alındı

“MHP’de deprem”

MHP’de Koray Aydın’ı destekleyen İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İl Teşkilatı Devlet Bahçeli’nin emriyle görevden alındı. Erdoğan istifa çağrılarını kabul etmemişti.

YENİSAKARYA

Genel Merkez Koray Aydın’ı destekleyen il teşkilatını kapattı

“MHP’de şok”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, tüzüğü gerekçe göstererek Sakarya İl Teşkilatı’nın kapattı. Büyük Kongre’de Koray Aydın’ı destekleyen Sakarya Teşkilatı adına konuşan eski Başkan Mehmet Erdoğan, mücadelelerini partilerine zarar vermeden sürdüreceklerini söyledi.

08.02.2013 MA

 
633 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.