Sıcak

Yerel Basında Bugün (07.11.2012)

07.11.2012

07.11.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sapanca gölü komşuya ilaç!”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Sapanca’dan Yuvacık Barajı’na verilen su ile kentin su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, Sakarya’da yerel gazete denetimine katıldı

“Güçlü basın olmasından yanayız”

BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay yazılı basın kuruluşları ile bir araya gelerek sorun ve çözümler konuşuldu.

ADAPOSTASI

Öğrenci servislerine plaka düzenlemesi geliyor

“S plaka dönemi”

Sakarya’da faaliyet gösteren öğrenci servislerine düzenleme geliyor. Minibüslerde uygulanan ‘M’ plaka gibi öğrenci servislerine de ‘S’ plakalar verilecek. Plakalar minibüs hattı gibi ücret karşılığı satılacak. Korsan servisçiliğin önüne geçilecek.

BİZİMSAKARYA

“Teksas’a döndük”

Dün öğle saatlerinde şehir merkezinde yine silahlar konuştu. Şehrin göbeğinde 5 kişi birbirine silah ve bıçakla saldırdı. Binlerce kişinin geçtiği ve insanların parklarda oturduğu Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde yaşanan çatışma korkuya neden oldu.

SAKARYAHALK

“S plaka uygulaması hayata geçiriliyor”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi servis taşımacılığına dönük standart getirmek amacıyla S plaka uygulamasını hayata geçireceği çalışma yürüttüğü iddia edildi. Esnaftan edinilen bilgiye göre, minibüslerdeki M plaka uygulamasının benzeri servis araçları içinde geçerli olacak.

YENİGÜN

Alacak-verecek yüzünden, baba ve oğul yaralandı

“Parkta silahlı kavga!”

Adapazarı Atatürk Parkı içinde, dün alacak-verecek meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada, 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Tarafları Başkan Toçoğlu’nun koruması ile çevreden yetişenler ayırdı.

YENİHABER

BİK Genel Müdürü Atalay: Bu işi gerçek gazeteciler yapacak

“Basında şantaj dönemi bitti”

İlimizi ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, yeni düzenleme sonrasında naylon kadrolara ve şantajcı gazeteciliğe izin vermeyeceklerini söyledi.

YENİSAKARYA

“Silahlı kavga”

Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bahçesinde yüzlerce kişinin tanık olduğu silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Kavganın arasında kalan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

07.11.2012 MA