Yerel Basında Bugün (06.07.2012)

Yerel Basında Bugün (06.07.2012)
06.07.2012
440
A+
A-

06.07.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Kayıtlara intihar olarak geçmişti ama sürpriz çıktı

“Yanındaki arkadaşı 3 ay sonra tutuklandı!”

Çark Caddesi’nde başına silah dayayarak intihar eden 2 çocuk babası Arslan Altıntaş’ın olay sırasında yanında bulunan arkadaşı 3 ay sonra tutuklandı.

ADAPOSTASI

“Keskin mesaj”

Bakanlık aracılığıyla yatırımcılara önemli ölçüde destek verdiğini ancak proje üretilmediğini ifade eden İl Müdürü Özcan Keskin, fuar alanı çağrısı yaptı.

ANADOLU

“Para var proje yok!”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Özcan Keskin, KOBİ’lerin ciddi desteklemelere rağmen proje üretemedikleri için bu imkândan yararlanamadıklarını belirterek, ‘Para var, proje yok. Proje yapmasını bilmeyen küçük ve orta işletmeler 150 bin liraya kadar varan desteklemelerden yararlanamıyorlar’ dedi.

BİZİMSAKARYA

MARKA imkânlarını Kocaeli için seferber eden Erkan Ayan tartışma konusu oldu

“Fark yedik!”

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) Genel Sekreteri Erkan Ayan’ın teknik ve mali projeler başta olmak üzere teşviklerde Kocaeli için uyguladığı çifte standart Sakaryalı iş adamlarının sabrını taşırdı.

SAKARYAHALK

“Sorunları anlattılar”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a dünya ve Türk tarımının önemiyle ilgili sunum yaptıktan sonra Sakaryalı üreticilerin sorunlarını dile getirdi.

YENİGÜN

İl Turizm Müdürlüğü’nün internet sitesindeki tanıtım filmi, meğer 7 yıl önce çekilmiş

“Yanlışlıklar komedisi”

Dün gazetemizin manşetinden duyurduğumuz ve Sakarya’nın tanıtımını deprem şehri imajı ile gösteren film, 7 yıl önce çekilmiş.

YENİHABER

Ramazan’a sayılı günler kala şehir merkezindeki yollara kazma vuruldu

“Sıra Bulvar’da”

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaağaçdibi ile Yeni Cami arasında yol çalışmalarında sıra Atatürk Bulvarı’na geldi. Bulvardaki kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının Ramazan’a kadar bitmesi planlanıyor.

YENİSAKARYA

“Teşvik var proje yok”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özcan Keskin, proje getirenlerin devlet teşviklerinden yararlanabileceğini, ancak Sakarya’nın ise bu konuda kısır kaldığını bildirdi.

06.07.2012 MA

 
440 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.