Yerel Basında Bugün (05.02.2012)

Yerel Basında Bugün (05.02.2012)
05.02.2012
841
A+
A-

05.02.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

Karadeniz’in dev dalgaları, Karasu sahilinde 6 yazlık evi yıktı

“Kabus geri döndü”

Karasu ilçesinde şiddetli fırtınanın oluşturduğu dalgalar, liman ve mendirek inşaatı nedeniyle daralan kumsalda kalan 6 yazlığı yıktı.
ADAPOSTASI

Bir önceki yıl ameliyet olanların sayısı 44 bin iken, bu yıl 150 bine ulaştı.

“Ameliyat patlaması”

Sakarya’daki özel ve kamu hastanelerinde yapılan ameliyat sayısında adeta patlama yaşanıyor. 1 yılda 105 bin kişi ameliyat olurken ameliyatlardaki artış hızı yüzde 134.4 oldu.
ANADOLU

Türkiye Harp Maluluü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi Olağan Kongresi’ne Uludere saldırısında ölen kaçakçılara ödenecek olan 123 bin liralık tazminat tartışmaları damgasını vurdu.

“Kongrede tazminat isyanı”

Şehit aileleri ve gaziler “Şehit ailesine 50 bin lira tazminat öderlerken kaçakçıya 123 bin ödenecek olması vicdanımızı sızlatıyor” diye isyan edince Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, ise “Kendimizi kaçakçı ile kıyaslamamalıyız. Devlet, PKK’ya yardım yapıyor diye bizim üzerimizden toplum kışkırtılmaya çalışıyor buna müsaade etmeyelim” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

“Dev dalgalar 6 evi yıktı”

Karasu’da şiddetli fırtınanın oluşturduğu dalgalar sahil şeridindeki 6 yazlık evi kullanılamaz hale getirdi.

SAKARYAHALK

“Şehit ailelerinin Uludere tepkisi”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesi kongresinde gergin anlar yaşandı. Bazı  Şehit yakınları Uludere’de hayatını kaybedenler için devlet tarafından ödenecek tazminata tepki gösterdi.

YENİGÜN

Ferizli’de şimdiden heyecanlı bekleyiş başladı

“TÜVASAŞ’ın adı yetti!”

TÜVASAŞ’ın, EUROTEM ile birlikte Ferizli Organize Sanayi Bölgesine taşınması projesi ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
YENİHABER

“Şehit ailelerinden Tazminat tepkisi”

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’nin genel kurulu hararetli tartışmalara sahne oldu. Şehit yakınları Uludere katliamında ölenlerin yakınlarına ödenen 123 bin TL’lik tazminata tepki gösterdi.

YENİ SAKARYA

“Kötü ve İyi”

4 Şubat Kanser Günü’nde hastalığa neden olan faktörler üzerine konuşup, önlemleri tartışmak yerine hastaların tedavisi için yeni bir merkez açılmasına çocuklar gibi sevindik
841 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.