Yerel Basında Bugün (05.01.2013)

Yerel Basında Bugün (05.01.2013)
05.01.2013
455
A+
A-

05.01.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

2014 seçimlerinde yeniden aday olmak yada olmamak için kıyasıya kulis, kıyasıya belediye çalışmaları yapılmaya başladı

“Başkanlar yarışta”

ADAPOSTASI

Sakarya’da yeni konut alan yüzde 1 vergi verecek

“Konuta büyük vergi indirimi”

Maliye bakanlığı 1 Ocak’tan itibaren alınan konutlar için KDV düzenlemesini değiştirdi. Yeni düzenleme ile arlarında Sakarya’nın da bulunduğu 4 Büyükşehir’de konut vergi oranları yüzde 18’den yüzde 1’e indirildi.

BİZİMSAKARYA

“MHP-Dünya teması”

15 ay sonra yapılacak yerel seçimler öncesi MHP’nin, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ali Dünya ile görüştüğü ve anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi.

SAKARYAHALK

“Şehre yakışmıyordu”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toçoğlu toplantıda Şehir merkezinde artık ahır bulunmasının büyük sorun teşkil ettiğini, bu nedenle esnafın çağın şartlarına uygun organize besi alanında toplanması için bir çalışma başlattıklarını açıkladı.

YENİGÜN

Yeni uygulama ile kum ocaklarından sağlanan gelir kat kat arttı

“Yaraya neşter vuruldu”

Sakarya Nehri üzerinde doğal yapıya en büyük tahribatı veren kum ocaklarına yönelik yapılan yeni düzenleme sonrasında, İl Özel İdaresi’nin sağladığı gelir bir anda 6 katına çıktı.

YENİHABER

“Travma yaşıyoruz”

İlimizde son aylarda artış gösteren cinayet, hırsızlık ve cinsel istismar suçlarına dikkat çeken CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, ekonomik zorlukların ve şehrin içine kapanık yapısının insanların maneviyatını bozduğunu ileri sürdü

YENİSAKARYA

“Bozuk yola 8,5 milyon”

İl Özel İdaresi, ilçe yollarının 1 ve 2. Kat asfaltları, yama, kaplaması ve stabilize yollarla ilgili 8 milyon 697 bin liralık borçlanmak için İl Genel Meclisi’nden yetki istedi


455 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.