Yerel Basında Bugün (04.12.2012)

Yerel Basında Bugün (04.12.2012)
04.12.2012
476
A+
A-

04.12.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Emniyetten büyük çete operasyonu”

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Adapazarı’nda silahlı suç örgütü kurarak bir takım olayları gerçekleştiren örgüte mensup 6 kişiyi gözaltına aldı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Hendek Belediye Başkanı ve personel, görme engeliler gibi gözlerini kapatarak belediye hizmeti vermeye çalıştılar

“İnci ve personeli kör oldu”

Hendek İlçesi Belediye Başkanı Ali İnci ve belediye personeli, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle, insanların duyarlılığını artırmak için gözlerini karanlığa bürüyerek kör oldu.

ADAPOSTASI

“Hendek’te büyük empati”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Hendek Belediye Başkanı İnci ve personel, örnek bir uygulamaya daha imza attı; insanların duyarlılığını arttırmak için gözlerini karanlığa bürüdü.

BİZİMSAKARYA

Belediyelerden, Dünya Özürlüler Günü nedeniyle gün boyu etkinlik

“Senede bir gün!”

Toplumumuzda yüzde 10’u bulan engelliler 365 günde sadece bir gün hatırlanıyor. Dün gün boyu düzenlenen etkinliklerde süslü cümlelerle engellilerin gönlü alınmaya çalışıldı.

SAKARYAHALK

“Son uyarı”

Adapazarı Belediyesi meclis toplantısında konuşan Başkan Süleyman Dişli, orta hasarlı binalar konusunda son uyarıyı yaptı. Dişli, ‘Kim benim binam sağlam diyorsa üniversiteden raporunu alsın. Rapor gelmediği takdirde yıkılmakta başka alternatif kalmayacak’ dedi.

YENİGÜN

Müteahhitlerden alacağını tahsil edemeyince, milletin yakasına yapışıyorlar

“Vatandaşa devlet kazığı”

Yaptığı inşaat nedeniyle vergi ve sigorta borçlarını ödemeyen müteahhitlerden ev alanlar, ancak müteahhide ait borcu öderlerse iskân alabiliyor.

YENİHABER

Adapazarı Belediye Meclisi’nde esnafın tepkisi gündeme geldi

“Dar sokaklar UKOME kararı”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Tığcılar Mahallesi’nde yolların daraltılıp kaldırımların genişletilmesi ile ilgili yaşanan problemler için Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ni (UKOME) adres gösterdi.

YENİSAKARYA

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri de kabul etti

“Sağlıkta enkaz!”

Acil servisler kuyruk nedeniyle polikliniğe döndü, yoğun bakım servislerinde yer yokluğundan ameliyatlar erteleniyor. Sıkıntılar en yetkili ismi bile isyan ettirdi.

05.12.2012 MA

 
476 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.